2777
2789
عنوان

بازم یعنی پوچه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 101 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اثلا نمیدونستم این چیزا رو دکترم که گفت دراز بکش ببینم ساک هست دراز کشیدم و یهو گفت هیچی نمیبینم ...

10 مهر برو فقط هم شکمی. واژینال اصلا. سوره حجرات و یاسین و قلم و خوندنش فراموش نشه

برات صلوات میفرستم که همه چیز به خوشی پیش بره و مامان بشی🤗🥰

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
10 مهر برو فقط هم شکمی. واژینال اصلا. سوره حجرات و یاسین و قلم و خوندنش فراموش نشه

با یه ماما خصوصی مشورت کردم اونم همینو گفت برام دعا کن گلم خیلی به دعاتون محتاجم

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
ان شاءالله گلم برام دعا کن 😔

استرس نداشته باش،خودتو مشغول کن قرآن وصلوات بخون

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
نگران نباش عزیزم ، ده مهر خوش خبر برگرد ، من اولین سونوم رو نه هفته دادم که قلب تشکیل شده باشه خیالم ...

خدا رو شکر گلم خدا نی نی نازتو براتون حفظ کنه با دل پاکت برای منم دعا کن خوش خبر بیام اینجا صدای قلب کوچولوشو بشنوم 

برات صلوات میفرستم که همه چیز به خوشی پیش بره و مامان بشی🤗🥰 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل ...

فدات بشم من مهربونممممو 😍😍😘😘😘 ان شاءالله با دعاهای خوب شما قلب کوچولوی من بزنه و خدا یه بچه ی سالم بهم بده 

فدات بشم من مهربونممممو 😍😍😘😘😘 ان شاءالله با دعاهای خوب شما قلب کوچولوی من بزنه و خدا یه بچه ی س ...

خواهش میکنم عزیزم

الهی آمین 🤲

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
استرس نداشته باش،خودتو مشغول کن قرآن وصلوات بخون

خیلی سخته انتظار هنوز ۲۶ روز مونده تا سنو استرس میگیره ادم گلم 😭 برام دعا کن با دل پاکت

خدا رو شکر گلم خدا نی نی نازتو براتون حفظ کنه با دل پاکت برای منم دعا کن خوش خبر بیام اینجا صدای قلب ...

الهی آمین ، انشالله نی نیت کاملا سالم باشه و به خوشی به دنیاش بیاری😍💞

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞