nashmel مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 2105 عنوان بازم یعنی پوچه ؟ 347 بازدید | 4 پست رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿 1401/06/15 | 16:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 مبارکه عزیزم ، چرا میگی پوچ ؟ خدا نکنه آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
nashmel مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 2105 مبارکه عزیزم ، چرا میگی پوچ ؟ خدا نکنه سلامت باشی گلم تایپک بعدیم هست گلم نمیدونم چرا عکس و متن رو نتونستم یه جا تایپک کنم رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 سلامت باشی گلم تایپک بعدیم هست گلم نمیدونم چرا عکس و متن رو نتونستم یه جا تایپک کنم اول باید متن رو تایپ کنی بعد عکس بذاری آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
nashmel مدیر استارتر عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 2105 اول باید متن رو تایپ کنی بعد عکس بذاری یادم رفته بود گلم دستت درد نکنه 😘😘😘 رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿