اسی اصلا منظورم ب شما نیستا، ولی چرا بعضیا خدارا گول میزنن، نذر میکنن پسرشه بزارن محمد، بعد یه اسم جدید میزارن ادامش، و فقط همونو صدا میکنن، فقط تو شناسنامه قبلش یه محمد داره
ترکیب محمد فقط با اسم مذهبی و عربی مثل خودش قشنگ میشه ن با آرشان و رایان
برای بار سوم اومدمپیشکسوتمدوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای بار سوم اومدمپیشکسوتمدوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم
درست میگی، ولی میگم بچه ام بزرگ شد رفت دانشگاه از اسمش خوشش بیاد
اصلا محمد ب تنهایی خیلی قشنگه، مطمن باش از اسمش راضی خواهدبود، امیرمحمد هم شیکه بنظرم، اگ هم دوست نداشته باشه بعدا، همون امیر خودشو معرفی میکنه ب دوستاش😍