2821
2789

اسی اصلا منظورم ب شما نیستا، ولی چرا بعضیا خدارا گول میزنن، نذر میکنن پسرشه بزارن محمد، بعد یه اسم جدید میزارن ادامش، و فقط همونو صدا میکنن، فقط تو شناسنامه قبلش یه محمد داره

ترکیب محمد فقط با اسم مذهبی و عربی مثل خودش قشنگ میشه ن با آرشان و رایان

برای بار سوم اومدم پیشکسوتم  دوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اسی ولی اگه میتونی بخاطر نذرت محمد خالی بزار یا محمد رو بایه اسم هم ریشه ی خودش ترکیب کن نه عربی با فارسی 

ی فکت هست که میگه.: کسایی ک اسمشون امیره لا.شین حتی توی سریال ها از جمله خسوف 🗿🤝🏼
اسی اصلا منظورم ب شما نیستا، ولی چرا بعضیا خدارا گول میزنن، نذر میکنن پسرشه بزارن محمد، بعد یه اسم ج ...

درست میگی، ولی میگم بچه ام بزرگ شد رفت دانشگاه از اسمش خوشش بیاد

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.

محمدطه

محمدحسین

محمدمهدی

محمدرضا

محمدعلی

محمدیاسین

محمدامین

امیرمحمد

برای بار سوم اومدم پیشکسوتم  دوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم 
درست میگی، ولی میگم بچه ام بزرگ شد رفت دانشگاه از اسمش خوشش بیاد

اصلا محمد ب تنهایی خیلی قشنگه، مطمن باش از اسمش راضی خواهدبود، امیرمحمد هم شیکه بنظرم، اگ هم دوست نداشته باشه بعدا، همون امیر خودشو معرفی میکنه ب دوستاش😍

2790
2823
2791
2779
2792