2777
2789
عنوان

اگه ۴ روز حموم نداشته باشیددد...😂😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2580 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشخصه ادمش نیستی اسی

ادم توطبیعت باید بلدباشع چطونیازاشو رفع کنه وگرنه نه تنها خوش نمیگذرع بهت بلکه خستت هم میکنه

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

چه ایراد مسخره ای گرفتی 

چادر برای این مواقع هست بعدم لباس عوض کردن کلا ۱۰ دیقه هم طول نمیکشه یعنی اونا ۲۴ ساعت داخل چادرن تو نمیتونی لباس عوض کنی؟؟؟

بعدم مگه با اقایون میخوای تو چادر بمونی؟؟؟

خب با اون خانمی که میگی تو یه چادر بمون نه با اقایون

هزارتا جای سوال تو ذهن کاربرا گذاشتی خلاصه

من بودم نمی‌رفتم 😂😂😂😂😂 بخدا یه روز حموم نرم انگار روغن خالی کردن رو موهام  فکر کن ۴ روز ...

شما با پدیده به اسم بچه اشنایی داری؟😂😂😂

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

لباستو میتونی عوض کنی تو چادر    با هم که نمیخواید بخوابید به هر حال تنها میشید دیگه  دستمال خیس کن بکش بدنت  بعد لباسهاتو عوض کن مخصوصا لباس زیر هاتو  لباسم خنک بپوش  مامم بزن  دیگه مشگلی نیست   خوشبگزره بهتون  من قبلنا که بچه نداشتم مسافرت این جوری زیاد رفتم

ولی در حالت کلی با کمپینگ اوکی نیستم  یه کم آدم حساسی ام و کمپینگ چند روزه بیشتر از اینکه باعث ...

سلام دوستم

برادر من با يك گروه دختر و پسر ميرن كمپ اما اونا ميرن تو دل جنگل يا مثلا ميرن جزاير قشم كه كسي نيست بعد همشون هم مثل هم لباس ميپوشن يه تاپ نخي و شلوارك از اينمدلها كه جهانگردها ميپوشن براي همين سخت بهشون نميگذره چند بار بهم گفته بيا بريم كفتم والا من تو دستشويي و حموم مشكل دارم 

شما با پدیده به اسم بچه اشنایی داری؟😂😂😂

نه هنوز😂😂😂

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

مشخصه ادمش نیستی اسی ادم توطبیعت باید بلدباشع چطونیازاشو رفع کنه وگرنه نه تنها خوش نمیگذرع بهت بلکه ...

من همیشه تو فاز دست شویی رفتن مشکل دارم جای که دست شویی نداره هیچ وقت هم خوش نگذشته اخراش😂

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
نه هنوز😂😂😂

انشالله هر وقت اشنا شدی دیگه چیزی به اسم حموم یادت نمیاد😁

انشالله هر وقت اشنا شدی دیگه چیزی به اسم حموم یادت نمیاد😁

🤒🤒🤒🤒

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

سلام دوستم برادر من با يك گروه دختر و پسر ميرن كمپ اما اونا ميرن تو دل جنگل يا مثلا ميرن جزاير ...

سلام عزیزم  

دقیقا با هر چیزیش هم کنار بیام با اون قسمت حموم و مخصوصا دستشوییش هیچ‌جوره کنار نمیام

۴۳ سالمه و متأهلم.