2777
2789

من شنبه رفتم دکتر میگم حتما بیهوشی کامل میخوام از آمپولش میترسم

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به به مبارکه.بسلامتی.براماهام دعا کن.بالاخره امپوله مثل امپولای دیگ ممکنه یکم درد داشته باشه ولی قطع ...

وای نه آمپولش میگن تو نخاعه مثل بقیه نیس

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
نه عزیزم من هیچ دردی حس نکردم انشاله بسلامتی زایمان کنی

واقعا منم خیلی خیلی میترسم کابوسمه

من شنبه رفتم دکتر میگم حتما بیهوشی کامل میخوام از آمپولش میترسم

برعکس شما من از بیهوشی کامل میترسم بارداری قبلیم بی حسی انتخاب کردم خیلی خوب بود

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
برعکس شما من از بیهوشی کامل میترسم بارداری قبلیم بی حسی انتخاب کردم خیلی خوب بود

من عاشق بیهوشیم واسه عمل بینی تجربه خوبی داشتم

سوند درد نداره فقط حس میکنی یه چیز اضافه بهت وصله اگه از کمر بی حس کنن که باید بی حرکت بشینی تا امپول تزریق بشه درد نداره من استرس داشتم میلرزیدم فقط بعداز عمل بخیه ها چندروز درد میکنه اونم شیاف بهت میدن دردت اروم میگیره

میدونم.یه لحظه اس نهایت

😢😢از بچگی فوبیاشو دارم