2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 22 پست
خب؟ الان چیه منظورت؟؟؟ راه حل برا چیزی میخوای؟

الان تو ی خونه با ادمی زندگی کنی ک بدت ازش میاد ولی نمیتونی ارامشتو حفظ کنی راحل میخوام ک چطوری با این مشکلات ارامشمو حفظ کنم برام مهم نباشه 

الان تو ی خونه با ادمی زندگی کنی ک بدت ازش میاد ولی نمیتونی ارامشتو حفظ کنی راحل میخوام ک چطوری با ا ...

به نظر من در قدم اول باید شوهرتو راضی کنی که یه خونه جدا بگیرین هرچقد دورتر باشی عزیزتر میشی 

اصلا باهاشون صمیمی نشو در عین حال احترامشون رو نگه داره که برات احترام قایل باشن

سعی کن زیاذ پیش شوهرت بدیهاشونو نگی الان که میخوای خونه جدا بگیری بگی اینا بدن مادرت اینجوریه گارد میگیره باید دلایل قانع کننده دیگه ای بیاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین حسو بهش داشتم خیلی منو اذیت کردم خیلی دلموشکست شبانه روزبه کاراش فکرمیکردمو حرص میخوردم پار ...

من کاری باهاش ندارم چون پیره تا حالا هیچی بهش نگفتم میگم پیره سنش بالاست قدیمی فکر میکنه ولی دختراش ک دهنشونو بهم کج میکنن رفتارشونو عوض میکنن مثلا تحصیل کرده هستن 

واقعا سخته‌..تا خونه مفت هست به کسی فشار نمیاد..شده بچه کمتر ....خوراک گردش کمتر ...زندگی مستقل ...ط ...

والا یه بچه دارم فقط۱۰ ساله

مسافرت هیچی ...سالی یه بار چجوربشه خرید بریم....ولی نمیرسونیم.این وسط فرق میزارن بین بچه ها..‌به یکی ماشینو خونه میدن کمک خرجن.به ما که رسید وا رسید.حلالشون نمیکنم

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
به نظر من در قدم اول باید شوهرتو راضی کنی که یه خونه جدا بگیرین هرچقد دورتر باشی عزیزتر میشی  ...

اره متوجه شدم تا بدیاشونو میگفتم گارد میگرفت الان مسکن ملی ثبت نام کردیم ولی تا چند سال دیگه باید منتظر بمونم  و اینا حرصم بدن از روزی ک مادر شوهرم تو جمع خردم کرد من دیگه باهاش حرف نمیزنم بی احترامینمیکنم ولی دیگه باهاش حرف نمیزنم رفت امد هم نمیکنم 

اره متوجه شدم تا بدیاشونو میگفتم گارد میگرفت الان مسکن ملی ثبت نام کردیم ولی تا چند سال دیگه باید من ...

کار خوبی میکنی 

فقط حواست به شوهرتم باشه سعی کن باهاش مهربون باشی که خانوادش سعی نکنن بکشنش سمت خودشون

اخه توقع خیای زیادی داره نمیرم خونش ب شوهرم میگه زنت نمیاد پیشم هنش زیرابمو پیش شوهرم میزنه 

اینم همینه اتفاقا یعنی اگه راهی بود من نرم ولی شوهرم بره من نمیرفتم 

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز