2777
2789
عنوان

کمکم کنید حس ی خیانت کار رو دارم 😭

369 بازدید | 41 پست

من ۴ ساله با ی اقایی مجازی دوست هستم ب قصد ازدواج و خلاصه هر روز و هر ساعت چت میکنیم و فقط دوبار حضوری دیدمش ک در اون ملاقات پدر مادرشن اورده بود من خیلی اذیت شدم تو رابطم لاس زدناش ؛ اصلا فشار های عصبی ک بهم وارد شد حتی حملات عصبی بهم دست داد 

یا مثلا بی توجهیاش ک وسطای رابطه شروع شد و... خیلی اذیتم کرد ،مثلا کلی دختر فالو میکرد میگفتم نکن میگفت تو باید اعتماد کنی و کسی ک اعتماد میکنه من هر کاریم بکنم نباید حرفی بزنه راستش قبلش چیزایی ازش دیده بودم مثلا تیک زدن با دخترا و ب همین دلیل بد بین شده بودم 

بعد من خواستم جدا بشم ولی اون با التماس و گریه جلومو گرفت و نزاشت بریم و قول داد درست بشه بیشتر توجه کنه و... و خب تقریبا خوب شدیم حدودا ۳ ماه ازین جریان میگذره و الان مشکلی نداریم با هم 

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

حالا من اتفاقی با ی هم رشته ای اشنا شدم ک کاراموز وکالته و منم ازمون وکالت دارم و هر چی ک دوست پسرم نداره این اقا داره از سنگینی و ادب و خونواده خوب بگیر تا سر ب زیری و ایمان و .... بعد ایشون ب شدت ب من علاقه مند شده و پاشو کرده تو ی کفش ک چند ماه دیگه از کاراموزیم مونده و میخوام بیام خواستگاری و الان باهام چت میکنه

بعد من الان دارم از عذاب وجدان میمیرم نمیدونم چیکار کنم توروخدا شما کمکم کنید😭

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا من اتفاقی با ی هم رشته ای اشنا شدم ک کاراموز وکالته و منم ازمون وکالت دارم و هر چی ک دوست پسرم ...

اون اولیو ولش کن ب درک واصل شه

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
چن بار این تاپیکو میزاری  عزیر من خیانتکار نیستی چون هیچ تعهدی ب هیچکدوم نداری

دارم دیوونه میشم بخدا 😭

حالا من اتفاقی با ی هم رشته ای اشنا شدم ک کاراموز وکالته و منم ازمون وکالت دارم و هر چی ک دوست پسرم ...

اولا اینکه همچی از دور قشنگه مطمئن باش این اقاام نکات منفی بدی داره  بعد اینکه واقعا کارت خیلی زشته

اگ خیانت نیس چیه پس

از اون دوس پسرت جدا شو بعد بیا با این ازدواج کن😒

آخه دختر خوب آدمی که تو مجازی باهاش آشنا بشی که ایده آل ازدواج ازش درنمیاد .....تو نمیدونی کیه چیه ؟ 

همین کاراموز رو بچسب  اون یکی بدرد نمیخوره لا شیه

اره ببین ن ک بگم خلاف میکنه خیانت میکنه و....

ولی لاسه رو میزنه