2777
2789
عنوان

کسب درآمد

67 بازدید | 7 پست

سلام دوستان...یه موضوعی رو مبخوام با شما درمیون بزارم...میدونم تاپیکم طولانیه ولی ممنون میشم بخونیدش🙏...من دانشجو هستم و خیلی دوست دارم درامد داشته باشم و زبان بلدم...اون روز رفتم‌موسسه که دوست دارم اونجا کار کنم بعد اول گفتن نیاز به معلم نداریم...رزومه رو پرکن اگه نیاز داشتیم با شما تماس میگیریم...دوستان خیلی دوست دارم درمورد مخصوص خودمو داشته باشم...ولی نمیدونم‌چطور حرفه‌ی خاصی هم بلد نیستم و دنبال کلاس رفتن هم نیستم ...بنظرتون قبول میکننن اونجا کار کنم؟..حداقل اول مهر برم اونجا..

💜🧡💜🧡💜🧡💜🧡💜🧡💜🧡💜🧡💜

دیروز یه مطلبی خوندم درمورد قانون رها کردن و این داستانا..من راستش خیلی به فکر درامد و شغل هستم هر رووز من به فکرشم دم به دقیقه به فکرشم..ولی نمیدونم چطور دست از این فکر بردارم..اصلا ارام و قرار ندارم و از اونور دوست دارم یه جایی کار کنم...خسته شدم از زندگیم🥺..بنظرتون اگه خودمو دوباره برا زبان تقویت بدم و سعی کنم دست از این فکر بردارم ممکنه اتفاق بیفته؟

برو کاشت ناخن یاد بگیر.

اگه مدرک زبان داری شاگرد خصوصی بگیر تو خونه درس بده خیلی خوبه 

برو زبان ترکی استانبولی کلاسش آسونه مدرک بگیر 

بشو معلم دو تا زبانه از بیکاری بهتره. 

تا خودت نخای پیشرفت نمیکنی.

موفق باشی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو کاشت ناخن یاد بگیر. اگه مدرک زبان داری شاگرد خصوصی بگیر تو خونه درس بده خیلی خوبه  برو زب ...

گفتم الان یگی پیشنهاد ناخن کاری میده😂..فعلا این مدنظرمه ..وقت میگیره تا بخواد ترکی یاد گرفت

تنها شغل پردرآمد دانشجویی همینه فعلا 

درسته حرفتون ...ولی فعلا دنبال این کار نیستم ..بزار تا اول مهر ببینم زنگ میزنن یا نه اگه دیر شد میرم یه جای دیگه کار کنم یا حرفه یاد بگیرم