2821
2789

من حسابداری خوندم فنی... آره کسل کنندس...باید حوصله داشته باشی... محاسباتشون نهایتا معادله..محاسباتش سخت نیست اما خیلی دقت میخواد... منکه حالم از این رشته بهم میخوره... خیلی بچه هامونم کنکور دیگه دادن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

معمولا چه فکرایی باعث نگرانی و استرست میشن 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامت جنینم و زایمان راحتم یه صلوات بفرستید❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️

منم خیلی فکر میکنم بعضی وقتا استرسی میشم. 

ولی بهترین کار اینه که چند تا نفس عمیق بکشیو بعدش کمی ورزش کنی خیلی حالت بهتر میشه. 

منم وقتایی که استرسی میشم اینکارو میکنم خیلی حالم بهتر میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامت جنینم و زایمان راحتم یه صلوات بفرستید❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️

معمولا چه فکرایی باعث نگرانی و استرست میشن

قبلا اينجوري بودم  كه يهو فكر ميكردم الان ميخام بميرم و خيلي ميترسيدم حالم بد ميشد. بهتر شده بودم. پارسال پدرم فوت شد. افسردگي گرفتم. الانم توي عقدم استرس زياد دارم. و دوباره به مردن فكر ميكنم

شاغلي يا درس ميخوني شما؟

هیچکودوم.  تازه فارغ التحصیل شدم فعلا خونه دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز