2777
2789
عنوان

اگر‌یه نفر؟

90 بازدید | 14 پست

اگه‌کسی تو محیط کاری خیلی بهتون توجه کنه وبهتون اهمیت بده ؟جوری ک شمام کمکم بهش علاقه مندبشین و بهش توجه کنین واونم متوجه بشه ..بعدم یهو براتون بره تو قیافه وضایعتون کنه چجوری رفتار میکنین؟خیلی ضایع شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا یکی میزنم تو سرم ؛ بعدم نسبت بهش بی‌تفاوت میشم؛ قیافه‌نمیگیرم ؛چون یکبار عین آقا رفتار کردم و نتیجه رو دیدم ؛ بی تفاوت میشم که بی‌اهمیت بودنش پی ببره نه این که فکر کنه تونسته با روان و احساسم بازی کنه

معمولا یکی میزنم تو سرم ؛ بعدم نسبت بهش بی‌تفاوت میشم؛ قیافه‌نمیگیرم ؛چون یکبار عین آقا رفتار کردم و ...

واقعا تقصیرخودش بود خیلی توجه کردبهم.الانم ضایعم کرد ک من رفتم سمتش

واقعا تقصیرخودش بود خیلی توجه کردبهم.الانم ضایعم کرد ک من رفتم سمتش

میدونم تقصیر خودش بود ؛ تنها توصیه آخرم ناشیانه عمل نکن ؛ از فردا چشم غره بری بهش یا اخم کنی و جواب ندی ؛چون ته دلش میگه آهان پس دوستم داشته که یه بی محلی کردم انقدر بهم ریخته 

عادی باش ؛ تو رفتارسنگین تر و خانومانه تر باش ؛ زیاد نگاهش نکن؛ با بقیه همکارا بگو بخند داشته باش؛ اصلا انگار نه انگار قبلا توجهی بود

میدونم تقصیر خودش بود ؛ تنها توصیه آخرم ناشیانه عمل نکن ؛ از فردا چشم غره بری بهش یا اخم کنی و جواب ...

اره ما مجبوریم عادی باشیم .کلا دخترا خیلی گناه دارن هرکاری کنن خراب میشن

باید یکی دوبار خراب کاری کنی تا روش درست دستت بیاد😉😁

اخه چرا توجه کرد اگرعلاقه نداشت واقعا...بهش میومدخیلی خواهان باشه...ولی یعنی توجه من باعث شد زده بشه؟؟شما ک گفتی عین اقا رفتار کردم اون اول توجه کرد بعد بی توجهی کرد من فقط توجه کردم