2821
2789
عنوان

کیست و سنگ کلیه :/

318 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

من سنگ کلیه  طرف چپ میخوام برای سنگ شکن ولی بعد از سی تی متوجه شدم کیست ۴ سانتیم دارم دقیقا طرف چپ و اگه سنگ شکن کنم ممکنه آسیب ببینه ؟ امروز میرم دکتر زنان ولی گفتم کسی تجربه داره یا ن

دکتر زنان چرا؟ دکتر کلیه بایدبری

دکتر کلیه رفتم 

ک گفت  سنگ شکن باید انجام بدی 

برای کیست تخمدان گفتم برم پیش دکترزنان ک یه وقت سنگ شکن باعث ترکیدنش نشه 😑

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم منم کلیه هام سنگ سازهستن یبارسنگ شکن انجام دادم خیلی پشیمونم درواقع به کلیه اسیب میزنه اگرمیخوای سنگ کلیه ها ذوب شن خربزه شیرین باپوست بشور وبریز تومیکسر بخورش تخم هاشم بتونی بخوری بهتره من ۷تاسنگ داشتم وقتی رفتم سنگ شکن فقط یکیش نصف شد بعدش ۲۰تاخربزه حدودا خوردم رفتم سونو همشون اب شده بودن

سلام عزیزم منم کلیه هام سنگ سازهستن یبارسنگ شکن انجام دادم خیلی پشیمونم درواقع به کلیه اسیب میزنه اگ ...

اره عوارض داره ولی مجبورم سنگم بزرگه خیلی ۱۹mm  چشم استفاده میکنم مرسی ازت مهربون که گفتی

ازمن یدونه ۲۳بود یدونه ۱۷ باقیش کوچیکتر 

یعنی خربزه رو میکس کنم بخورم روزی چندبار؟

هندونه هم میخورم میگن پوستشو باید بجشونی و بخوری 

داروی سنکل هم استفاده میکردی میخورم اصلا حالم بد میشه انقد بد مزس

یعنی خربزه رو میکس کنم بخورم روزی چندبار؟ هندونه هم میخورم میگن پوستشو باید بجشونی و بخوری  د ...

سنگ کلیه بخاطر مزاج بلغم هست که همون سردیه خربزه فوق العاده گرمه سعی کن لبنیات وترشی وسردی کمتربخوری معجون دوسین همون عسل وسیاهدانه صبح ناشتابخور وتافصلش هست روزی نصف خربزه باروغن سیاهدانه هم کلیه هاتوماساژ بده وبا یه شال ببند چون اگرسنگتو بشکنی امکانش هست بازتشکیل شه سنگ شکن هم تمام مویرگ های کلیه راپاره میکنه 

سنگ کلیه بخاطر مزاج بلغم هست که همون سردیه خربزه فوق العاده گرمه سعی کن لبنیات وترشی وسردی کمتربخوری ...

بله درسته سردیم  زیاده درسته چشم مرسی انشالله ک با دستوراتت خوب میشم 💚