2777
2789

توی اینستا دیدم درمان شده بودن

به نام خداوند رنگین کمان!:)🖤🌈🕊  بچه ها نخندینا!:)🖤🎤    بارون اومدو یادم داد!:)🖤🌧🕊 به مامان چیزی نگو!:)🖤🕊      بچه ها ناموسا کمک!:)🖤🖐🏻🕊                                              نه می بخشیم نه فراموش میکنیم🖐🏻🖤🕊                                   فاقد اعصاب!!!!!                                                            این کابری دست چند نفره! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما یائسگی زودرس به چی میگی عزیزدلم ؟به پریود نشدن؟من نمی‌شدم و الان عالی شدم.فقط منظور شمارو متوجه ...

بله قطع پریودی قبل از چهل سالگی 

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
علایمتون چیه؟ دوست منم مدتیه پریودش کم شده، آزمایش ک داده fish 19 و Lh 13بود، یعنی یائسه داره میشه؟

بله..ولی هنوز اول راهه میشه یه کاری کرد درست شه آزمایش amh هزینه اش زیاده این هم بده ببینه ذخیره تخمدانش چطوره بعد بره یه طب سنتی حاذق تا درست شه

علایمتون چیه؟ دوست منم مدتیه پریودش کم شده، آزمایش ک داده fsh 19 و Lh 13بود، یعنی یائسه داره میشه؟

من گر گرفتگی هم دارم 

عزیزم میشه منم راهنمایی کنید؟

چرا که نه.من خودم دیگه پریود نمی‌شدم با پیاز درمانی نتیجه گرفتم.دو عدد پیاز زرد رو داخل یکونیم لیوان آب میجوشونید و بعد که خنک شد آبش رو میل میکنید قبل ناهار و قبل شام.اگر پریود میشید از روز هفتم پریودی تا ۱۵ روز و اگر پریود نمیشین از هرزمان که تونستین.من پریود نمی‌شدم تا خوردم پریود شدم همون روز.و جالبه تاریخ پریودم تنظیم شد ولی سه ماه باید بخورین.

جدا؟ آخه هنوز ۲۵ سالشع و مجردم هست نگرانه برای بجه دار شدنش مشکلی پیش بیاد 

ربطی به سن نداره

چرا که نه.من خودم دیگه پریود نمی‌شدم با پیاز درمانی نتیجه گرفتم.دو عدد پیاز زرد رو داخل یکونیم لیوان ...

شما کیست تخمدان داشتی؟

خودتون چند سالتونه ؟ من ۳۵ سالم خیلی پریودم کم شده، سابقه یائسگی زودرس هم داریم

عزیزم منم سی و دو هستم حتما بخور خوب میشی.راستس پیاز هارو با پوست چهار قاچ کن عزیزم بعد بجوشون.درمان میشی .منم دیگه نمی‌شدم.متاهل هستین؟