2821
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1874 بازدید | 77 پست
فقط اسم دختمل خودم دلوین🥰 یه اسم باریشه کردیه معنیشم یعنی عشق،دلربا،رباینده دل اسم واقعا روشخصیت ...

حالا شخصیت درست،  😄😄😄ولی روی چهره فکر نکنم اثر بگذارع ، اسم منم بهنام ، چرا زشت شدم 😹😹😹😹😹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ماهروژ نوژین هاوژین مهژین دلژین

🙏🙏🙏⁦♥️⁩⁦♥️⁩

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
خدا حفظ کنه خونواده قشنگ تونو😍😍 خیلی خوشحال شدم‌دیدمت بخدا نمیدونم چرا

ممنون عزیز دلم ولی نمیدونم چرا حس میکنم شناسایی شدم 😂 چون هم اسمامونو لو دادم هم عکس پسرم رو پروفایلمه 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
اره اسم یکی از خواهرزاده های من هیلا هست کردبه هرجا اسمشو میگه عاشقش میشن

اسمی هم که می خوای بگذاری بیشتر از ۴ حرف نشه ، چون بیشتر از چهار حرف خلاصه تمی تونن صداش کنن 🤦‍♂️🤦‍♂️😂😂😂😂مثال ، هانا رو می گن هانی ، 

حالا شخصیت درست،  😄😄😄ولی روی چهره فکر نکنم اثر بگذارع ، اسم منم بهنام ، چرا زشت شدم 😹😹😹😹 ...

جدی اثر داره .

دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه
ای جوووونم خدا حفظش کنه‍ههه

فدای شما خانمی

دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه
فقط رو من اثر نکرده ☹️☹️☹️😂😂😂😂😂

ببین مثلا دخترمن اسمش دلوین هست بعد اسفند دنیا اومده،ازاونجایی که اکثر متولدین اسفند زیبارو هستند و ژنتیک دخترم هم اثر گذاشته )زیبایی والدین)دخترم ماشالله خوشگله،هرکی ببینتش عاشقش میشه

پس اسم تنها رو چهره اثر نداره.ینی عوامل دیگه ای هم هستن

نه بابا انقدرم کوچیک نیس دنیا😂💕 کامنتاتو پاک کن میشه فک کنم

😂😂 دوست و آشنا زیاد دارم این جا ، عزیزمی 😘😘

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792