2821
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1874 بازدید | 77 پست

طراوت

نیکی

آرام بانو

نیلا

نیل

نازلی

روژین

ژینا

ایمیلیا

[[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پس اینجا اسمارو بخون انشالله یکی به دلت میشینه

ان شالله عزیزم مرسی 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰

فقط اسم دختمل خودم دلوین🥰

یه اسم باریشه کردیه

معنیشم یعنی عشق،دلربا،رباینده دل

اسم واقعا روشخصیت وچهره بچه اثرمیزاره

دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه

اقلیما

هستیا

رستا

آنا

آیرین

لاوین

سلین

نوا

آریانا

هانیِل

از یه دختر بدبخت و ضعیف که دیده نمیشد با روابط پرتنش با بقیه ،تبدیل شدم به یک دختر مستقل آرام و شاد و جذاب که همه جذبش میشن هر ارزویی میکنه اتفاق میوفته🌻 من راهی رو یاد گرفتم که زخمامو شفا دادم و آرامش پیداکردم ، یادگرفتم چطور مشکلاتمو حل کنم و به ارزوهام برسم .با خود شناسی به همه اینا رسیدم .فهمیدم اگر درونتو درست کنی زندگی بیرونیت تغییر میکنه.زندگی سالم سوده هروی کسی بود که اینارو بمن یاد داد تو تلگرام و اینستاگرام این ایدی رو سرچ کنی میبینیش امیدوارم گره از مشکلت باز بشه اگر شد منو دعا کن 🌻🌻ایدی اینستا: Zendegie_saleem   تلگرام:https://t.me/zendeegiesaleem
فقط اسم دختمل خودم دلوین🥰 یه اسم باریشه کردیه معنیشم یعنی عشق،دلربا،رباینده دل اسم واقعا روشخصیت ...

خیلی قشنگه دلوین منم عاشقش شدم خدا دخترتو حفظ کنه 

اره اسم خیلی تاثیر داره برادر زاده من اسمش مهرآنا یعنی برخوردار از محبت مادر انقدرررر مهربون و با محبته که نگووو

خیلی قشنگه دلوین منم عاشقش شدم خدا دخترتو حفظ کنه  اره اسم خیلی تاثیر داره برادر زاده من اسمش ...

ممنونم خانم گل🥰.دخترمن خیلی خودشولوس میکنه 😁

دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه
2823
2791
2779
2792