2821
2789
عنوان

هزینه عروسی

1702 بازدید | 14 پست

من عقدم درشرف عروسی هستم با همسرم حساب کردیم ۴۵۰تا دعوتی داریم رفتیم تالار پرسیدیم فقط هزینه شام عروسی بدون عکاس و فیلم بردار و لباس و آرایشگاه میشه۹۵میلیون در کل با همه هزینه ها شاید ۱۲۰میلیون شه بعد خونمون تعمیرات داره که اونم کلی هزینه داره وسایل خونه هم هستن(البته وسایل بزرگ رو خریدیم). بجز وام ازدواج همسرم داره باز وام میگیره و از اینور اونور هی قرض میگیره چون نصف وامو فقط واسه جشن کنار گذاشتیم به نظرتون با این شرایط عروسی بگیرم یا فقط لباس بپوشم برم آرایشگاه عکس بگیرم؟ اگه جشن نگیرم بعدها پشیمون نمیشم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خبره 450نفر مهمترها رو شام بدین مثلا 100نفر 

نمیشه خانواده همسرم هم خودشون پر جمعیتن هم خانواده پدری و مادریش البته خانواده  مادری اون با خانواده مادری من یکی هستن چون فامیلیم

من خودم لباس و آتلیه رو بیشتر دوست دارم ولی اگه جشن خیلی دوس داری حداقل مهمون کمتر دعوت کن، تالار کو ...

مهمانای همسرم زیادن که اونم میگه نمیتونم کم کنم ازشون

من خودم مجردم ولی شنیدم میگن اگه مجلس نداشته باشی ارزو به دل میمونی به نظرم تعداد مهموناتو محدود کن

تعداد مهمانای همسرم زیادن که میگم کم کن میگه نمیشه همشون مهمن ناراحت میشن دعوتشون نکنم