2777
2789
عنوان

شام رژیمی من+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 58652 بازدید | 1028 پست
اره اگ کالری دریافتی و مصرفیت یکی باشه میتونی بخوری ولی ترجیحا ظهر بخورین نون و برنج و ماکارونی رو

من کلی مقاله خارجی خوندم تحقیقات جدید البته تو آمریکا نشون داده کالری مصرفی تو روز مهمه نه ساعت مصرف کالری 

تحقیق کردن که اگه یک نفر از صبح هیچی نخوره و ساعت یازده شب ۱۰۰۰ کالری غذا بخوره کاهش وزنش برابر کسی هست که این ۱۰۰۰ کالری رو توی روز تقسیم بکنه و بخوره 

فقط حالت دوم خوب قطعا برای خود شخص راحت تر 

این نظریه دیگه کاملا رد شده که شام باید حذف بشه یا تو رژیم شام حتما باید کم خورده بشه اصلا اهمیت نداره چه زمانی غذا بخوری فقط مهمه کالری دریافتیت پایین باشه 

به شما اثر کرده مارک افشار برای مشهد هست اونو همسرم میخورد عالی بود هیچ دارویی روش ج نمیداد ولی با ا ...

من یمدت چون ترش میکردم گفتن بخر خریدم چنبار خوردم ولی از بس بد مزه ست دیگ دست نزدم

مال کاشانه نوشته عرق سهیل

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یمدت چون ترش میکردم گفتن بخر خریدم چنبار خوردم ولی از بس بد مزه ست دیگ دست نزدم مال کاشانه نوشته ...

دو قاشق غذا خوری چیزی نیست که دماغتو بگیر سریع قورت بده

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
میشه بگین تو چه مدت چقدر وزن کم کردی عزیزم ؟

یک ماه و نیم ۵ کیلو

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
من کلی مقاله خارجی خوندم تحقیقات جدید البته تو آمریکا نشون داده کالری مصرفی تو روز مهمه نه ساعت مصرف ...

میدونم عزیزم

فقط چون شب بعدش هیچ تحرکی نداری و میخابی ترجیحا سبک باشع بهتره

چون در طول روز تحرک داری میگن برنج و نون و ماکارونی رو ظهر بخوری وگرنه زمانش مهم نی که

واقعا؟چ اعتقال مزخرفی

قدیما همه جا همین بود من بچه بودم لاغر بودم تو مدرسه میگفتند باد اومد بدو تو‌کلاس تو حیاط نمون باد میبرتت برای ازدواجمون هم میگفتند عروس یه مثقال گوشت به تنش نیست انگار قربونی میخواستند دنبال گوشت بودند 😄😄 

اتفاقا خوشمزه به نظر میاد منم امشب آش با گندم و خرده برنج و سبزی و عدس درست کردم با کمتریت میزان روغ ...

وای منم الان مث چی گرسنمه

بهتره بخوابیم و فکر نکنیم😂😂😂حالا من شاید یه لیوان شیر کم چرب بخورم😅

اگ برا نفخ تأثیر داره میخورم حتما

اره هم نفخ هم معده درد هم استخون درد هم ضد اشتها کاذب

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89