2777
2789
عنوان

قرص رسیپریدون

153 بازدید | 14 پست

سلام خدمت دوستان  مخاسم در مورد قرص رسیپریدون ازتون کمک بگیرم راسش فکرای  بیخود و شک ب همسرم امونم رو بریده، رفتم دکتر اعصاب ای قرص رو ب  همراه چن قرص دیگ تجویزکرده 

الان تو نت سرچ کردم نوشته قرص جنون هس🥺🥺🥺

یعنی واقعا دیوونه شدم؟ 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دیووونه چیه بابا

ببین شرایط اجتماعی اقتصادی فرهنگی و حتی جغرافیایی تو کشورمون باعث شده ک خیلیامون مشکل روان داشته باشیم 

کسی ک اگاه باشه میره پیش دکتر و دارو شو مصرف میکنه تا زندگی بهتری داشته باشه ولی کسی ک جاهل باشه مقاومت میکنه در برابر این

من الان چند ماه بیشتر از اینک پزشکیمو تموم کنم نمونده خودم و خیلی از دور و بریام و حتی استادامون که متخصص و فوق تخصصن تو بازه های زمانی مختلف دارو های مختلف روانپزشکی مصرف کردیم

اینو گفتم ک متوجه باشی اصلا چیز بدی نیست بلکه خیلیم خوبه 

قرص مسخره ایه،دکتر برای تمرکز پسرم تجویز کرد،بحدی چاقش کرد که لازم شد ببرمش دکتر غدد،قطعش کردم.پسرم ...

اوووووف نمدونم چ غلطی بکنم. همسر میگه نخور  . 

خب میگم وااس چ رفتم دکتر؟ 

اوووووف نمدونم چ غلطی بکنم. همسر میگه نخور  .  خب میگم وااس چ رفتم دکتر؟

قرص های روانپزشکا فقط تورو میبرن تو حالت خلسه،یجور گیجی.اکثرا هم چاق کننده ان،و رو هورمونها اثر مستقیم دارن،خوابتو زیاد می‌کنه.من بشدت نیاز دارم به این قرص برای استرس ونگرانی که دایما باهامه.اما اینقدر عوارض دارن که نخورم،سالم ترم.دیگه خود دانی

قرص های روانپزشکا فقط تورو میبرن تو حالت خلسه،یجور گیجی.اکثرا هم چاق کننده ان،و رو هورمونها اثر مستق ...

🥺بخدا فکرای بیخود زندگیمو واسم زهرمار کرده. ب دکتر گفتم ی قرصی بنویس ک کلا بیخیال باشم... شاید بخاطر اای اینو نوشته 🥺

🥺بخدا فکرای بیخود زندگیمو واسم زهرمار کرده. ب دکتر گفتم ی قرصی بنویس ک کلا بیخیال باشم... شاید بخاط ...

این فکرا رو همه دارن.ترس از اینده،فشار اقتصادی،نگرانی برای زندگیمون بچه هامون.چه کنیم؟قرص بخوریم مریضی بیاد،قوزبالای قوز شه؟بجاش انرژی مثبت جذب کن.فکرتو ببر سمت چیزای خوب،هرچند اندک.زندگی اونقدر دوام نداره که اینهمه غصشو بخوریم

بوسپیرون 

اینو نمیدونم  ولی کلا به احدی نگو دارو میخوری همه دلسردت میکنن کنارش حتما برو پیاده روی اگر به فازت میخوره مسجد برو نماز.سوره صافات هر روز بخون عجیب اروم میکنه

همتای مامانم بودم❤