2777
2789
عنوان

مسافرت زورکی

104 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من امروز یه ماجرایی برام پیش اومد لطفا شما کمکم کنید

من مادرشوهرم اینا میخواستن برن شمال به ما گفتن شماهم بیاید شوهرم مخالفت کرد چون اوضاع مالیمون خوب نیست مادرشوهرمم گفت اشکال نداره اکه ندارید من بهتون میدم هرچی خواستید بخرید بعدا به من میدید شوهرم قبول نکرد بعدش شوهرم اومدیم خونه به من گفت خب مجبور که نیستیم چرا پول نداریم بریم مسافرت منم هیچی نگفتم چون فرقی برام نمیکرد بعد امشب من یسر رفتم پایین پیش مادرشوهرم بهشون گفتم کی راه میوفتید که گفتن صبح راه میرفتیم بعدش گفت بیشتر بخاطر امر عباس..برادر شوهرم.. که ده سالشه  میریم شمال چون از کیه میگه بریم شمال محمد هم شمال دوستداشت ازکی بود میگفت بریم شمال بریم شمال تازه محمد گفت مشکلش پوله که من گفتم من اونو میدم  میگفت محمد بهانش پوله و اینا اگه میدونستیم محمد نمیخاد بیاد خیلی وقت پیش میرفتیم و فلان بعدمن پیش خودم گفتم نکنه فکر میکنه من دارم شوهرمو پر میکنم که نریم بهش گقتم من والا راضیم محمد اینطوری میگه دوباره مادرشوهرم گفت محمد بهانش پوله واگرنه که من بهش قرض میدادم منم دیگه عیچی نگفتم  الان بنظرتون فکر میکنه من شوهرم پر کردم که نریم؟؟

نه عزیزم 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره مادرشوهر همینه دیگه حتمن این فکرو می‌کنه ک بهت گفته من بودم میگفتم خب حتمن انتظار نداشته قرض بدین بهش میخاسه خودتون ببریدش چون بالاخره قرض باشه باید بده وقتی ندارع چطور برگردونه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫