2777
2789
عنوان

دلتنگ پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 24 پست
آخی خدا رحمتش کنه مثل من

همچنین عزیزم 

به حکمتش دل بسپار .💜                                          کاربری ۵ سالمو از دست دادم نمیدونم چرا تعلیق شدم . 😐     بعد از یه مدت که خواننده خاموش بودم بازم عضو شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه خواهش کنم تاپیک با وجود یه بچه که تو تاپیک هام هست گزارش بزنی؟ منم براتون ده تا صلوات می ...

زدم عزیزم 

به حکمتش دل بسپار .💜                                          کاربری ۵ سالمو از دست دادم نمیدونم چرا تعلیق شدم . 😐     بعد از یه مدت که خواننده خاموش بودم بازم عضو شدم 
منم پنج ساله پدر ندارم هرروز جای اینکه نبودش برام عادی بشه بیشتر از نبودش میسوزم و دلتنگ میشم چون پد ...

خدا رحمتش کنه عزیزم پس غم همدیگه رو میفهمیم خیییلی سخته من کلا دارم با خاطرات بچگیم زندگی میکنم وگرنه دق میکردم 

خدا رحمتش کنه عزیزم پس غم همدیگه رو میفهمیم خیییلی سخته من کلا دارم با خاطرات بچگیم زندگی میکنم وگرن ...

خدارحمت کنه پدرتون رو ،خاطرات بیشتر عذابم میدن چون دیگه تکرار نمیشه چون دیگه حسرت اغوش و بوسیدنش ب دلم مونده حتی حسرت صداش که بهم بگه براش یه لیوان آب بیارم حسرت روزا جمعه که خونه بود برامون حلیم می‌خرید با شوخی و قلقلک بیدارم میکرد😭پدرم بازجر فوت شد مگه یادم می‌ره