2777
2789

👩‍⚕️اول : 

خانم 

متخصص

۱۳ سال تجربه ، اما خانوادگی دندانپزشکن

مطب شیک با چنتا منشی و دستیار 

تو اکثر سایتا معرفی شده و نظرا راجع بهش خوب بوده

هزینه درمانش برای یه کار مشخص بیشتر از دو برابر پزشکای دیگه پول میگیره. 

👨‍⚕️دوم :

آقا

متخصص

۲۳ سال تجربه 

مطب خیلی ساده اما تو همون خیابونی که مطب پزشک اول بود

فقط یک منشی و یک دستیار 

تو همه سایتا پروفایل داره ولی مطبش تو گوگل مپ نیست (از این نظر میگم که نکنه مشکلی داشته که مطبش رو تو مپ ثبت نکرده که ملت بد بگن🤔) اما تو بقیه سایتا کلی کامنت خوب داره و اکثرا ازش خیلی راضی بودن و معلومه که کامنت فیک نیست.

و هزینه درمانش برای همون کار مشخص فقط یکم بیشتر از پزشکای غیرمتخصصه

دومیو یکم مرددم آخه دکتر با این همه سال سابقه و متخصص بودن و پر بودن مطبش چرا اینقدر قیمتش عادیه🤔 و چرا هنوز مطبش اینقدر ساده اس 😶

پ.ن : فکر کنم اینقدر دکتر منصف ندیدم برام عجیبه و همش احساس میکنم یه کاسه ای زیر نیم کاسه‌اس😅

تعداد رای : 11
نظرسنجی
پزشک اول
1
9%
پزشک دوم
10
90%
رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

دومیه زیاد با فضای مجازی بلد نیست کار کنه که بزنه توی گوگل مپ 

انقدرم که شناخته شدست و مشتری داره لازم ندیده که بخواد ویزیتشو خیلی زیاد ببره بالا

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دومیه زیاد با فضای مجازی بلد نیست کار کنه که بزنه توی گوگل مپ  انقدرم که شناخته شدست و مشتری د ...

آره از این نظرم میشه نگاه کرد🤔

ولی خب چرا اینقدر مطبش ساده بود

اگه اینهمه مراجعه کننده داره و وضعش خوبه پس چرا یکم پول نمیذاره به مطبش برسه🤔 البته تمیز و مرتب بودا ... اما خیلیییی ساده بود در مقابل مطبای شیک بقیه

آره از این نظرم میشه نگاه کرد🤔 ولی خب چرا اینقدر مطبش ساده بود اگه اینهمه مراجعه کننده داره و وضع ...

خب دوست نداره با مدرن کردن مطبش حال نمیکنه

شاید این مدل مطب یاد پدر یا مادرش رو زنده میکنه براش که این مطب رو اینجوری بهش هدیه دادن

خب دوست نداره با مدرن کردن مطبش حال نمیکنه شاید این مدل مطب یاد پدر یا مادرش رو زنده میکنه براش که ...

آخی

چه دید قشنگی دارین  

آخی چه دید قشنگی دارین    

آخه خودم خاطره بازم

عاشق وسایل قدیمی هستم 

مثلا برم خونه پدربزرگم ببینم کسی صندلی پدربزرگمو جمع کرده پاره اش میکنم 

آخه خودم خاطره بازم عاشق وسایل قدیمی هستم  مثلا برم خونه پدربزرگم ببینم کسی صندلی پدربزرگمو ج ...

عزیییزم