2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلا سر صورتم نیاد؟     هرچی بشه پای توعه هاا

نه بابااااا فوقش میفتی میمیری😂

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
نه بابااااا فوقش میفتی میمیری😂

جواب مامانمو میدی ؟

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
ب مامانم اسم کاربریتو میدم ک اگه افتادم مردم بیاد دعوات کنه😂

😂😂😂😂

نه جدی اگه معدت به این چیزا حساس نیس عالیه 

واس من که تاثیر مثبت داست

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
  جواب مامانمو میدی ؟

اگه مردی آره  

اگه پوستت خراب شد نه اصلاا  

معده نگو بگو بولدوزر پلاستیکم هضم میکنه قربونش برم 😂حتما امتحان میکنم ممنون ♥️

خواهش میکنم💓😂

اگه مردی آره     اگه پوستت خراب شد نه اصلاا    

خیلی بدی خیلیی

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
  خیلی بدی خیلیی

آره میدونم   

ولی جدا از شوخی اگه بدنت لوس نباشه خیلی هم خوبه ناشتا خاکشیر (اگه میخوری :/) بذار رو گاز با آب تا خواست بجوشه ورش دار بریز تو شیر سرد بده پایین 

آره میدونم     ولی جدا از شوخی اگه بدنت لوس نباشه خیلی هم خوبه ناشتا خاکشیر (اگه میخوری ...

بسم الله الرحمن الرحیم 

به نام خداا 

از فردا شروع میکنم😂 

پوستم خراب شد 

خشی روم افتاد 

مامانم پای خودت🚶🏻‍♀️🥢

بسم الله الرحمن الرحیم  به نام خداا  از فردا شروع میکنم😂  پوستم خراب شد  خش ...

آره اینو یادم رفت بت بگمممممم به مرور یکم بگذره اون خاکشیرا رشد میکنن اژدها میشن از بدنت میزنن بیرون 

بعد مامانت منو از دنیا محروم میکنه 😂😪😐

آره اینو یادم رفت بت بگمممممم به مرور یکم بگذره اون خاکشیرا رشد میکنن اژدها میشن از بدنت میزنن بیرون ...

یاد مامانم افتادم که می‌گفت هسته سیب رو بخوری تو دلت درخت در میاد🥢😂