2777
2789
عنوان

پکیج آرش نیا

246 بازدید | 10 پست

بچه ها من چند ساله زبان میخونم ولی اصلا پیشرفت چندانی رو تو خودم نمیبینم خواستم پکیج آرش نیا رو تهیه کنم ازشون پرسیدم خیلی گرون بود قیمتش، یه کانالی تو تلگرام دیدم که میگفت رایگان میزاره امیدوارم که راس باشه وگنه دیگه نمیدونم چی کار کنم والا چند ساله که فقط دارم پول بی زبونو میریزم به حساب این آموزشگاه ها و الانم بی نتیجه🥲

بنظرم شما باید هدفتون از آموزش زبان بدونید. قصد مهاجرت دارید؟ مترجمی میخواین کار کنین؟ یا فکر میکنین بطور غریزی درگیر این تبلیغات زیاد هستین و بزور بهتون تحمیل شده که باید زبان یاد بگیرید در صورتی که شاید این هزینه رو صرف یه آموزش کاربردی ک مهارت فردی میکردین بیشتر براتون خروجی داشت! 

واقعیتش من خودم مهندسیمو سالها پیش گرفتم. زبان جز اولویت شرکتای مختلفه ولی واقعا خیلی از آموزش هایی ک در سطح رشتم داره انجام میشه و فقط اون مدرس پول خودشو پارو میکنه مناسب هر کسی نیست. 

ولی برای یادگیریتون بهتره از کلاس های گروهی با تعداد کم که مطمئنین اونا بشدت جدی هستن در یادگیری استارت بزنید. 

میتونید پارتنر زبان از توی دیوار سرچ کنید در شهرای مختلف هستن که خیلیم جدی هستن و باهاشون همراه بشید. 

شما باید مجبور بشید حرف بزنید و مکالمه کنید تا دایره تصویری و ذهنی و  کلامیتون زیاد و زیاد تر بشه.

وگرنه دلسرد میشید.

خودتونو مجبور کنید ظرف شش ما اخر امسال با یه گروه وارد دنیای مکالمات بشید. چت کنین و باهم بیرون برید و همه چیزو بزورم که شده انگلیسی کنید برای خودتون.

پدر من با یه سواد سیکل دو تا زبان بلدها! چون در اون کشور کار کرده حتی با لهجشون آشناس

اینجوری باید تابو شکنید خلاصه😊

کارشناس همه مسائل

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بنظرم شما باید هدفتون از آموزش زبان بدونید. قصد مهاجرت دارید؟ مترجمی میخواین کار کنین؟ یا فکر میکنین ...

خیلی ممنون بخاطر پیشنهاد مفیدتون 

یعنی به نظرتون به جای نگاه کردن به دوره ها،  پارتنر پیدا کنم واس مکالمه؟ 

خیلی ممنون بخاطر پیشنهاد مفیدتون  یعنی به نظرتون به جای نگاه کردن به دوره ها،  پارتنر پید ...

عه اتفاقی سر زدم اینجا😄 بله این یکی از راهکار هاشه

و استفاده از تجربیات کسایی که واقعا دارن خوب صحبت میکنن😊

کارشناس همه مسائل