2777
2789
عنوان

ب ک ا ر ت

| مشاهده متن کامل بحث + 2703 بازدید | 143 پست
شاید شما از ترس پاره شدن با کسی قبل ازدواج رابطه نداشتی ولی دلیل ما چیز دیگس قبل حرف زدن فکر کنید ی ...

ما ایران زندگی میکنیم.مسلمونم هستیم.آره من قبل ازدواج هیچ رابطه ای داشتم.خیلی واسه شماها عجیبه حتما این چیزا.

نمیدونم حرفت ب کامنت من هیچ ربطی نداشت چرا منو ریپلای کردی

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
دارم دق میکنم بخدا حالا من باید برم ب شهر دیگ پزشک قانونی چند تا مرد معاینم کنن

حتما پزشک خانم هست عزیزم، خودت رو با این افکار آزار نده ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبل اینکه رابطه نداشتم هم رفتم

خب همه ی دکترا ک گواهی نمیدن.نمیدونم..فکر کنم فقط یه تعدادی ک مجوز داشته باشن میدن.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
نه عزیزم زمان مجردی رفتن، من متوجه منظورشون شدم، ولی کار پزشک عجیب بوده که امتناع کرده از دادن نامه ...

فکر کنم همه نمیتونن نامه سلامت بدن.

دارم دق میکنم بخدا حالا من باید برم ب شهر دیگ پزشک قانونی چند تا مرد معاینم کنن

الان از مرد بودنش میترسی؟؟؟

پزشک واسه این چیزا مرد نیست ک😐😐😐

چون خیلیا مقیدن و پزشکی قانونی کارش با قانون و رسمیه شاید راضی نباشه مرد معاینه ش کنه..بعد امتناع کنه از این کار.مطمئنم مرد تو پزشکی قانونی واسه این کار نیست.

فکر کنم همه نمیتونن نامه سلامت بدن.

شاید این طوری باشه عزیزم...ولی من بارها مطب متخصص زنان بودم شاهد این صحنه بودم ...ولی خب اگر فقط متخصص زنان هم تایید کنه باید میرفتن پیشش، حالا دیگه دیر شده ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
الان از مرد بودنش میترسی؟؟؟ پزشک واسه این چیزا مرد نیست ک😐😐😐 چون خیلیا مقیدن و پزشکی قانونی کار ...

دقیقا...حتی الامکان تو ایران ما پزشک زنان و زایمان مرد و تو این حیطه ها نداریم، بنا‌به ملاحظات ...

دفعه اول ارتباطی ک باشوهرت داشتی هیچ دردی هم نداشتی ؟مرد اگه مرد باشه خودش تشخیص میده دفعه اول بلاخره ت ن گ و همراه با د ر د ....  شرمنده صریح گفتم خواهر....... ببخشید.

دوستش دارم ؛مادرم را میگویم...
دقیقا...حتی الامکان تو ایران ما پزشک زنان و زایمان مرد و تو این حیطه ها نداریم، بنا‌به ملاحظات ...

برا زایمان مرد داربم .... تو استان هرمزگان که هست.

دوستش دارم ؛مادرم را میگویم...
زمانشو هم میگن ک شوهرم نگه حتما قبل من داشتی

اره زمانشم‌میگه 

اصلا استرس نداشته باش 

چون دسته گاز بوده خراش داشتی و پارگی کامل نبودهپزشک فانونی صد در صد تایید میکنه که با ارتباط با شوهرت پاره شده 

حتنا پزشک قانونی برو

شاد باشید ...
داشت اما اروم شدم

خب چرا همون روز اول یا قبل عقد نرفتی؟

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
اینارو ولشون کن.اینا میخوان بی بندو باری رو ترویج بدن.دخترای ۱۴.۱۵ ساله برن راحت رابطه داشته باشن.از ...

دقیقا

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|