2777
2789
عنوان

ب ک ا ر ت

| مشاهده متن کامل بحث + 2703 بازدید | 143 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=251494847]برا چی گواهی میخوای؟[/QUOT چون ازدواج کردم خون نیومد زندگی رو دارن زهر مارم میکنن

برا اینکه میگن حتما زمان ازدواج اول ازدواج با همسرتون برید دکتر تا با اون قسمت بدن اشنا بشید و بدونین چیه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
[QUOTE=251494847]برا چی گواهی میخوای؟[/QUOT چون ازدواج کردم خون نیومد زندگی رو دارن زهر مارم میکنن

چه قدر کاربریت آشناست.فکر کنم همیشه تاپیک مورد دار میزنی!

من متوجه نشدم.دسته گاز منظورت از اینا ک گاز موتوره؟؟

بعد چرا اگه یه همچین احتمالی ندادی زمان مجردیت نرفتی پیگیری کنی؟؟!! فکر نکنم بعد رابطه دیگه بهت بگن با دسته گاز از بین رفته هااا🤔😐

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
برو من مجردم رفتم خیالم راحت شد بهم ویژگی هاشم گفت

☹خجالت نداره؟

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

عزیز من.اینکه تو خونریزی نداشتی اصلا دلیل بر این نیست ک تو باکره نبودی یکم تحقیق کن و به شوهرتم بگو آگاهی شو ببره بالا حق داره چیزی ندونه متاسفانه فرهنگ کشور ما اینطوریه.  اگرم دیدی قانع نمیشن و دارن با این رفتارشون بهت بی احترامی میکنن دلیلی نداره آدمای سمی رو دور خودت نگه داری ارزش تو خیلی بالا تر از اینه که یه برگه و چارتا چرت و پرت بخواد ثابت کنه که باکره ای 

من بدبختم رفتم نزاشتن شوهرم بیاد تو برگه ندادن 

خب همونجا باید اسرار میکردی که برگه بدن اگه برگه نمیدادن باید به دکتر مگفتی ک جلو همسرت هم بگه

بچه ها اگ تشخیص میدم تا من برم اگ ک ن تا قبلش خودمو بکشم 

نه چرا عزیزم خودتو بکشی 

ولش کن اگه قبول نکرد طلاق بگیر این نشد یکی دیگه ... 

کاش قبل رابطه میرفتی دکتر برگه میگرفتی 

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
شوهرم میگه من فقط باید برگه دکتر راضی میشم حالا میخواد ببررم پزشک قانونی

خاک تو سرش دلت به چیش خوش کردی هر چند اگه میدونستی حساسه باید قبل عروسی برگه می‌گرفتی

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪