دوستان من امروز رفتم دکتر گفت باید بری پزشک قانونی تا برگ سالم بودن بهت بده بچه ها پزشک قانونی بهم میگه کی و با چی پارع شد من ت بچگی خواستم بشینم نشستم رو دسته گاز پام زخم شد ولی خون خیلی اومد دیگ نمیدانم رفت داخل یا ن
دارم دق میکنم بخدا حالا من باید برم ب شهر دیگ پزشک قانونی چند تا مرد معاینم کنن
حتما پزشک خانم هست عزیزم، خودت رو با این افکار آزار نده ...
این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف میکنند.
دارم دق میکنم بخدا حالا من باید برم ب شهر دیگ پزشک قانونی چند تا مرد معاینم کنن
الان از مرد بودنش میترسی؟؟؟
پزشک واسه این چیزا مرد نیست ک😐😐😐
چون خیلیا مقیدن و پزشکی قانونی کارش با قانون و رسمیه شاید راضی نباشه مرد معاینه ش کنه..بعد امتناع کنه از این کار.مطمئنم مرد تو پزشکی قانونی واسه این کار نیست.
خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
شاید این طوری باشه عزیزم...ولی من بارها مطب متخصص زنان بودم شاهد این صحنه بودم ...ولی خب اگر فقط متخصص زنان هم تایید کنه باید میرفتن پیشش، حالا دیگه دیر شده ...
این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف میکنند.
الان از مرد بودنش میترسی؟؟؟ پزشک واسه این چیزا مرد نیست ک😐😐😐 چون خیلیا مقیدن و پزشکی قانونی کار ...
دقیقا...حتی الامکان تو ایران ما پزشک زنان و زایمان مرد و تو این حیطه ها نداریم، بنابه ملاحظات ...
دفعه اول ارتباطی ک باشوهرت داشتی هیچ دردی هم نداشتی ؟مرد اگه مرد باشه خودش تشخیص میده دفعه اول بلاخره ت ن گ و همراه با د ر د .... شرمنده صریح گفتم خواهر....... ببخشید.