2777
2789
عنوان

عفونت دندان

2184 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من ۲ دو تا از دندونام سمت راست خیلی وضع بدی داره ولی باردارم حالا الان چندروزه چشم راستم و سرم و کلا سمت راستم صورتم درد داره ولی دندونم‌درد نداره در حد ذوق ذوق فقط 

یعنی درد چشم و صورتم به خاطر دندونمه؟ باردارم هستن

بخاطر دندونته.عفونت داره.دوران بارداری سر خود قرص نخور با یه دندونپزشک مشورت کن که برا عفونتش چیکارک ...

اصلا چشمم انگار چیزی توش فرو‌میکنن حتی چشم پزشک رفتم گفت چیزی نیست نمیدونم چیکار کنم دیگه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فکر کنم ارد رو خمیر کنی بزاری عفونتش رو به خودش میکشه

یه سرچ کن راه های گیاهی عفونت دندان یه سری راهکارای مثل سیر رنده شده و اینا نوشته انجام بده

اب نمک هم خوبه 

اب نمک رو خودم امتحان کردم خوب بود 

بزار چند دقیقه تو دهنت بمونه

فکر کنم ارد رو خمیر کنی بزاری عفونتش رو به خودش میکشه یه سرچ کن راه های گیاهی عفونت دندان یه سری را ...

یعنی درد چشمم به خاطر دندونه؟ اتفاقا دندون بالامم هست

برو دکتر

درد نکش برا بچه ضرر داره

عشق فقط سه حرفه،تو پرِ حرفی☘عشق باید بصرفه،تو خود منفی🖤عشق گرما میخواد،تو گوله برفی❄عشق واسه هم ساله تو بوده تفریح🥀دروغگوی افعی💔
یعنی درد چشمم به خاطر دندونه؟ اتفاقا دندون بالامم هست

اره فکر کنم بخاطر دندونت باشه چون منم چند روز پیش دندون درد داشتم گوشو چشمم درد گرفته بود دندون بالامم بود

منم اموکسی سیلین با مترونیدازل خوردم اب نمکم قرقره کردم خوب شد

ولی تو بارداری با همین روشای خمیرو این چیزا عفونتشو بکش بیرون 

فعلا اب نمک بچرخونه دهنت ایشالا که زود خوب شی دندون درد بد چیزیه

اصلا چشمم انگار چیزی توش فرو‌میکنن حتی چشم پزشک رفتم گفت چیزی نیست نمیدونم چیکار کنم دیگه

عزیزم من تازه این دورانو گذروندم اوایلش دندون درده طوری ک زیاد تشخیص نمیدی کدوم دندونته چون دندونای یه سمتت درد میکنه.بعد کم کم میزنه به سر و چشم و نهایتش گوش.درمانش با مترونیدازول و اموکسی سیلین هست در حالت طبیعی.ولی شما بارداری من چن تا روش دیدم ولی امتحان نکردم خودم.مثلا میگن پیازو با پوست بپزی نرم ک شد لهش کنی نمک بزنی بهش بزاری رو دندون در حد ۱۰ دیقه نگهش داری.

عفونتش برای جنین ضرر نداشته باشه یه وقت😔

ن گلی نداره فقط سر خود دارو مصرف نکن 

من نمیدونستم باردارم روزی س چهار تا مسکن پونصد خوردم ولی خداروشکر بچم سالمه

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸