2777
2789
عنوان

کار آنلاین

49 بازدید | 9 پست

تو خونه سراغ دارید بازاریابی نباشه

اما باگوشی باشع

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

چرا فکر میکنی بازاریابی بده 

اتفاقا الان پول تو همین کاراست 

به شرط این که شرکتی که انتخاب میکنی درست باشه سالم باشه و تیمی که کار میکنی باهاشون دلسوز باشن من که خودم واقعا راضیم یک ساله دارم کار میکنم ذهنیت منم اول همین بود فکر میکردم بده تا اینکه دیدم نه واقعا عالیه بدون سرمایه کار میکنی و درآمد خوبی میتونی به مرور زمان داشته باشی 

یه سریا بد کار میکنن شاید فکر میکنی بازاریابی یعنی التماس کردن به مردم در صورتی که اصلا این جور نیست اگر درست و اصولی کار کنی بسیار با پرستیژ هستی 

چرا فکر میکنی بازاریابی بده  اتفاقا الان پول تو همین کاراست  به شرط این که شرکتی که انتخ ...

اره یعنی له شدن طرف گدایی رو میمونه هی باید کاری کنی طرف بخره

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره یعنی له شدن طرف گدایی رو میمونه هی باید کاری کنی طرف بخره

اگر اینجوری باشه معلومه به درد نمیخوره والا من یک ساله دارم کار میکنم خداشاهده یکبار التماس نکردم به کسی شان خودم رو حفظ کردم طرف یا میاد میخره یا نمیخره... یه سری بازاریاب دیدم واقعا همین طور که شما میگید حال آدمو بهم میزنن از بس التماس میکنن 

اگر اینجوری باشه معلومه به درد نمیخوره والا من یک ساله دارم کار میکنم خداشاهده یکبار التماس نکردم به ...

شما کدوم شرکتین 

لدورا

قصد بدگویی ندارم اما هر چی بازاریاب لدورا دیدم زیاد التماس کردن به خاطر همین منم قبل از اومدن به نفیس فکر میکردم بازاریابی یعنی التماس کردن اینجا دیدم نه اینجور نیست سبک نفیس با لدورا خیلی فرق داره 

قصد بدگویی ندارم اما هر چی بازاریاب لدورا دیدم زیاد التماس کردن به خاطر همین منم قبل از اومدن به نفی ...

موفق باشید عزیزم

قصد بدگویی ندارم اما هر چی بازاریاب لدورا دیدم زیاد التماس کردن به خاطر همین منم قبل از اومدن به نفی ...

ولی انصافا محصولات لدورا خیلی عالین 

اونایی هم که التماس میکنن هم زیادی احتیاج دارن وگرنه التماس نمیکنن فرقی هم نمیکنه کدوم شرکت باشه

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز