2777
2789
عنوان

طلاق

453 بازدید | 24 پست

سلام. خواهرم رفته برای طلاق بعد شوهرش نیومده، جلسه بعد تو دادگاه شوهرش وکیل فرستاده بود. بعد گفتن برید داوری خواهرم رفته داوری خودش اما شوهرش نیومده.بعد از داوری صددرصد طلاق میدن دسگه؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

والا خدا میدونه اما فک نکنم به این راحتیا باشه اگر توافقی باشه چرا میشه اما اگرنه سخته  اگه نم ...

خواهرم دیگه نمیتونه عمرشو جونشو پای اون بزاره نمام عمرش به بطالت گذشت

یک فرصت چند وقته برای مراجعه شوهرش میدن اگه نیومد و دلایل خواهرت برای طلاق محکمه پسند بود،حکم طلاق غیابی صادر میشه

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره

یعنی برید باهم زندگی کنید .

بعد خواهرت اعتراض میده من نمیتونم و....

دوباره میکشن دادگاه که سازش نکردن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اگه محکمه پسند نباشه،حکم ب بطلان دادخواست میدن وحکم برسازش صادر میشه

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
یعنی برید باهم زندگی کنید . بعد خواهرت اعتراض میده من نمیتونم و.... دوباره میکشن دادگاه که سازش ...

شوهر خواهرم اصلا پیشش نیست. کلا چند ساله باهاش زندگی نمیکنه اما طلاقم نمیخواد بده چون میخواد از خواهرم ارث ببره. آخه خواهرم یه مدت دیگه بیشتر زنده نیست

دست اخر اگه نتونست زندگی را ادامه بده،مهرشو میبخشه جونش را ازاد میکنه ،

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز