2777
2789

نهار جوجه کباب و برنج داشتیم یکم مونده همسرم میخوره چون شدیدا برنج دوست داره.

منو دخترمم سیب زمینی و قارچ و چرخ کرده سرخ میکنم و رب هم میزنم 😋

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون دوست عزیزم...پسرای شمام سالم باشند و زیر سایتون بزرگ بشن...۹ ساله دختر و ۳ ساله پسر

ممنون همچنین    حالا بزرگه مدرسه بره یکم راحت میشی کوچیکه هم مشغولش کن  ..  پسرای من یکیشون میره اول  یکیشون پنجم   الان دارن دعوا میکنن   از باشگاه اومدن  هنوز خسته نیستن  صبحم ساعت کوچیکه ۷ بیدار شده  بزرگه ۸ 

💖عشقم خانواده ام💖
سیب زمینی و قارچ رو چرخ میکنید مثل کوکو سرخ میکنید؟

نه. سیب زمینی رو نگینی  سرخ میکنم ، قارچ هم سرخ میکنم،

یه پیاز هم سرخ میکنم چرخ کرده رو اضافه میکنم بعد اگه فلفل دلمه داشتی بزن اونم ک سرخ شد، زردچوبه بزن، رب هم بزن، همه رو قاطی کن خیلی خوشمزه ست

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
قبلا نمیخوردیم اما رفتم مسافرت سنندج اونجا ماهی کباب رو با گوجه آوردن من خیلی خوشم اومد ،گفتم امتحان ...

نوش جونتون 🌹

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
نه. سیب زمینی رو نگینی  سرخ میکنم ، قارچ هم سرخ میکنم، یه پیاز هم سرخ میکنم چرخ کرده رو اضافه ...

نوش جان...یه جورایی مثل مایه ماکارونی هست ولی ربش کمتره من مایه ماکارونی هام رو اینجوری میپزم

نوش جان...یه جورایی مثل مایه ماکارونی هست ولی ربش کمتره من مایه ماکارونی هام رو اینجوری میپزم

بله درسته ادویه هم نسبت به مایه ماکارونی کمه . یکم زردچوبه داره فقط