2789
عنوان

خیانت😖

298 بازدید | 11 پست

سلام‌دوستان‌

رفیق من دو سالی هس با ی آقا پسری دوست شده و واقعا همو میخواستن ی مدت جفتشون سرشون شلوغ بودو کمتر حرف میزدن تا اینک دوستم دیروز ی خورده وقت کرده و  تو پیج این اقارو گشته این آقای مدت با دختر خاله ی خودش دوست بوده والانم‌ فالو دارتش ی دختر دیگم ی مدتی هس ک‌فالو کرده و اینک دیروز دوستم ی پیج جدید ک‌معلوم دوروز‌هس زده شده از آیت اقل پیدا کرده ک‌هم دختر خالشو‌هم‌اون‌دختر خانمو‌فالوکرده

(نمیدونیم‌واقعا‌خیانت‌یا‌ن‌چطوری‌بفهمیم؟چطوری‌‌برخورد‌کنه‌دوستم‌؟)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ابجیا😍😍😍 دیجچی کالا جشنواره گذاشته به قیمت پارسال نفری ۴ تا روغن میده تعداد محدوده عج ...

خدایی بس کن سید

هی ابجیا، دوستا فلانا بهمانا بیاین روغن بگیرید

خواهرم ما نخوایم روغن بگیریم باید کیو ببینیم؟

میشه دوباره توصیح بدی؟ من اصلن متوجه نشدم

دوستمو‌ب‌دوست‌پسرش‌شک‌کرده‌چندروزه‌سرد‌شده‌و‌ی‌پیج‌جدید‌زده‌ک‌هم‌دختر‌خاله‌و‌ی‌دختر‌دیگرو‌فالو‌کرده‌

الان‌دوستم‌میگ‌ی‌چیزی‌بگم‌اینجوری‌نمیشه‌

بنظرت‌چی‌بگع‌ک‌بفهمیم‌خیانت‌کرده‌یا‌و....

دوستمو‌ب‌دوست‌پسرش‌شک‌کرده‌چندروزه‌سرد‌شده‌و‌ی‌پیج‌جدید‌زده‌ک‌هم‌دختر‌خاله‌و‌ی‌دختر‌دیگرو‌فالو‌کرده‌ ...

نمیدونم والا شاید فامیلاشن خب 

طبیعیه که دخترخالشو فالو کنه

اینم حرفیه الان‌ببخشید‌شمابودی‌چی‌میگفتی‌‌(دیروزم‌دعوا‌کردن)

من بهش پیام نمی‌دادم 

اصلا به هیچ وجه

اگه بخوادش خودش پا پیش میزاره آشتی میکنه 

اینجوری دوستت اگه پیام بده خودشو کوچیک میکنه به نظرم 

بعد اینکه آشتی کردن بگه راستی این دختر فالو کردی چیت میشه؟فامیلتونه؟نه طوری که فک کنه شک داره بهش