2821
2789
عنوان

حلیمممممم

98 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من هوس حلیم کردم می‌خوام درست کنم کسایی که درست کردن میشه راهنماییم کنید😄

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

حلیم چی بادمجون یا گندم

🟩🦁🟥 تا ابد✨💫" برات اون لبخندی رو ارزو میکنم که بعدش میگی : آخیشششش بالاخره شد .می دونی رسیدن کلا قشنگه !رسیدن به آدمی که دوست داری ، رسیدن به شغل مورد علاقت، رسیدن به رویاهات . . .برات رسیدن و آرزو میکنم ، صبحی رو که با خوشحالی از خواب پا میشی !می دونم که می تونی ، پس روزات پر از رسیدن رفیقِ من 🤍

گندم رو شب قبل میخیسونی.تویه قابلمه نسبتا بزرگ اب فراوان میریزی به جوش اومد گندمو میریزی توش.وقتی قابلمه بزرگ واب زیادباشه نمیخواد پاش وایسی هی هم بزنی .میزاری قشنگ بپزه حداقل ۴ ساعت.گوشت روهم جدا با پیاز میزاری بپزه.وقتی گوشت خوب پخت میکوبیش .گندمم ابکش میکنی قشنگ میکوبیش بعد قاطیشون میکنی اب گندمم میریزی توش روغن حیونی و شکر ونمک میریزی ومیزاری علیظ شه

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گوشت و اول تفت بده بعد اب بریز با نمک و دارجین وپیاز بزار بپزه 

گندم و هم راه اب یدونه پیاز کوچکم برار روش تا بپزه به هیچ عنوان همش نزن که ته نگیره 

وقتی پخت گوشت و با گوشت واز استخون جدا کن وبکوبش تا خوب ریش بشه 

گندم واول پیاز و اروش بردار بنداز کنار و بریز تو غذا ساز یا میکسر تا له بشه و پوستش جدا بهشه( اگر میخوای نثل بیرونیا بشه باید از صافی رد کنی تا پوسته هاش و جدا کنی)  که وقتی لهش کردی با گوشت  ریش شده بریز تو قابلمه یکم کره هم بهش بزن بهنراه اب گوشت اگر ابش کم بود یکم اب بهش اضافه کن زیرش و کم روشن کن با همزن دستی بزن تا خوب گوشت ریش شده تو گندم باز بشه و با هم مخلوط بشن بعدش یه دم‌کنی بزار ده دقیقه تا نیم ساعت دمش کن 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

مرسییییی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

2790
2823
2791
2779
2792