2777
2789
عنوان

ساعت هوشمند

289 بازدید | 27 پست

اگه از دیجیکالا یا حالا هر سایته انلاینه دیگه ساعت هوشمند خریدین و راضی هستید لطفا تجربتون و باهام ب اشتراک بذارید.

یه ساعت فروشی تو شهرمون قیمت گرفتم ارزونترین ساعت هوشمندو  ۶۰۰ گفت بنظرتون از خریدش پشیمون نمیشم؟ میگم شاید چون ارزونه ب خوبیه گروناش نباشه سرعتش کم باشه باطریش ضعیف باشه 

نمیدونم چیکار کنم از یطرفم خیلی دلم میخواد بخرم🥲

مسلما هر چی بیش پول بدی ساعتت هم بهتره

مثلا من دوستم یکی گرفت ۱ میلیون دویست

ولی خودم از دیجیکالا ی ساعت سفارش دادم هوشمند نبود اشتباه فرستادن برام ولی خوشگل بود مرجوع نکردم الانم راضیم خرابی و چیزی نداره

مسلما هر چی بیش پول بدی ساعتت هم بهتره مثلا من دوستم یکی گرفت ۱ میلیون دویست ولی خودم از دیجیکالا ...

لینکشو میزاری مدله ساعتتو ببینم

الان دوستت ازون ساعته یکو دویستی راضیه پشیمون نیس؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لینکشو میزاری مدله ساعتتو ببینم الان دوستت ازون ساعته یکو دویستی راضیه پشیمون نیس؟

ازش نپرسیدم ببینم راضیه یا ن

ولی خب قطعا خوبه چون همه جا میزنه و من بعضی مواقع صفحه شو دیدم با کیفیته

یکم طول میکشه لینکشو بزارم

ازش نپرسیدم ببینم راضیه یا ن ولی خب قطعا خوبه چون همه جا میزنه و من بعضی مواقع صفحه شو دیدم با کیفی ...

میشه از دوستت واسم بپرسی از ساعتش راضیه یا ن برنده ساعتش و مدلشم بپرس مرسی عزیزم 

اشکال نداره هرموقع تونستی بفرست ببینم❤

از ديجي كالا نخريدم من ولي كلا ساعت هوشمند كارايي زبادي نداره بيشتر براي باشگاه استفاده ميكنم من

همسرمم براي برادرزاده هاش ٤ تا اسمارت واچ گرفت اونا راضي بودن ولي مدلاشون رو دقيق نميدونم 

در كل توقع زبادي نبايد داشته باشي ازش 

بارون اومدو يادم داد،تو زورت بيشتره….🖤🥀
از ديجي كالا نخريدم من ولي كلا ساعت هوشمند كارايي زبادي نداره بيشتر براي باشگاه استفاده ميكنم من هم ...

همون یسری کاراییاش خوبه والا خوشبحاله برادرزاده ها شوهرت کاش ماهم ازین عموها داشتیم🥲💔😂