2777
2789
رنگ چشم من که قهوه ای عنیه

مال مامان من سبز هست بعد مال همه بچه هاش قهوه ای عنی و تازه مال اولین نوه ش شد چشم جنگلی فعلا با خواهرزاده و مامانم دعوا دارم که چشمای حق مارو چرا اون برداشته 

خدایا شکرت ❤
زیر اون اهنگ تاکیدات هستش  اهنگ خالی که کاری نمیکنه  زیر اون اهنگ خالی کلام یه نفره که ف ...

دقییییقا 

وقتی میگی کسی باور نمیکنه ولی خیلی از اونها که مدتها گوش میدن گرفتار توهمات عجیب میشن سر دردهای زیاد و....

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
مال مامان من سبز هست بعد مال همه بچه هاش قهوه ای عنی و تازه مال اولین نوه ش شد چشم جنگلی فعلا با خوا ...

بچه تو جنگلی میشه دعوانکن ژنش رو داری    

لطفا بیاین تاپیک اخرم و برای شادی روح معلمم صلوات بفرستین
خیلی خطرناکه  باعث شکست ژن و سرطان میشه و اینکه اگرم نتیجه بده برمیگرده  و اصلا از لحاظ ...

حالا شکست ژن و سرطانو نمیدونم ولی خودم ۴ماه گوش دادم رنگ چشام روشن تر شد اما اصن رنگی که میخواستم نشد.

البته بعد دوهفته که دیگه گوش ندادم رنگش دوباره برگشت

دقییییقا  وقتی میگی کسی باور نمیکنه ولی خیلی از اونها که مدتها گوش میدن گرفتار توهمات عجیب میش ...

چون هر سابی تو نت هست میرن دانلود میکنن گوش میدن فکر میکنن زرنگی هم کردن 

ساب های رایگان معلوم نیست اصلا چیه 

اگر میخاین از ساب نتیجه بگیریم البته بجز چهره 

باید برین دیش یه ساب ساز خوب و کاربلد و ساب مخصوص شما رو بسازه 

هرجا ساب رایگان دیدین شک کنید

2804

خیلی خطرناکه چطور جرات میکنید چنین چیزایی رو گوش بدید 

دارای امواج وفرکانسی هست که از ف* ی* ل* ت* ر مغز به راحتی عبور میکنن 

یعنی شما اونو نمیشنوید و فرکانسش فرا صوت هست و وقتی به صورت مداوم اینارو گوش میدید تو ذهنتون تاثیر میذاره 

من یه جا خوندم یه دوره ای از این ساب ها برای جنگ نرم استفاده میکردن 

چون هر سابی تو نت هست میرن دانلود میکنن گوش میدن فکر میکنن زرنگی هم کردن  ساب های رایگان معلوم ...

من هم ساب رایگان گوش دادم هم پولی 

رایگانه باز یکم رنگ چشمو روشن کرد اون که پول دادم بابتش حتی یه ذره م اثر نکرد

نمیدونستم چقدر وحشتناک ... واقعا دنیای عجیبی شده

بله گلم

ی پیج داشتم تمام این مطال رو با مستندات میذاشت متاسفانه نمیدونم چرا پرید دیگه پیداش نکردم

من کاملا شنیدم ی ساب رو که پرطرفدارم بود اومده بودن تجزیه کرده بودن با دستگاه حتی وارونه کرده بودن تماما در مدح و ستایش شیطان بود

شاید تاثیری هم بذاره واقعا ولی اون تاثیر هم از ناحیه نیروهای شیطانیه و اگه طولانی استفاده شه کم کم عوارضشو نشون میده

دنیا دست ایلومیناتی هاست عزیزم واقعا عجیب نیست این موضوع

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
2805
خیلی خطرناکه چطور جرات میکنید چنین چیزایی رو گوش بدید  دارای امواج وفرکانسی هست که از ف* ی* ل* ...

درسته 

فقط در صورتی مورد اعتماده که خودتون تاکیدات دلخواهتون رو بدین به ساب سازتون و اون طبق اون تاکیدات براتون بسازه و ساب ساز کار بلد که فقط فکر پول نیست به هیچ وجه ساب رنگ چشم و ساب بلندی قد نمیسازه چون اینا خطرناکه 

مثلا یکی میگفت میخواسته ساب بگیره برای بزرگ شدن سینه هاش و ساب ساز بهش گفته ممکنه گوش بدی و بدنت با غده بخواد حجم سینه ات رو بزرگ کنه و اصلا صلاح نیست گوش دادن این نوع ساب ها 

ساب رایگان که به هیچ وجه گوش ندین

2801