2821
2789
عنوان

خرج یک زن

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 20 پست
چون مرفه نبودیم نمیدونیم چقد خرجشونه 😂چه میدونیم خرج چی میکنن که ماهی دویست هم کمشونه 😂از خودشون ب ...

نه آخه من از صبحه ذهنم درگیر شده 😂ما الان بالا شهر زندگی میکنیم البته تهران نیستیم بعد یه همسایه داریم خییییلی پولداره سه تا ماشین دارن که هر کدوم از ماشیناش حداقل  یک ملیارده هر روز هم یه تیپ جدید میزنن و کلا در حال مسافرت و خرج کردنن خیلی هم به اطرافیانشون کمک می‌کنن داشت می‌گفت خرج روزای ما دوازده تا بیست ملیونه البته ۶نفرن  

نه آخه من از صبحه ذهنم درگیر شده 😂ما الان بالا شهر زندگی میکنیم البته تهران نیستیم بعد یه همسایه دا ...

😂خب خرج ماهانه ماها خرج روزانه اوناست قربون خدا برم گوه به این عدالت  تازه ما کمتر از ده حقوقمونه😶😶😶 خرجشون زیاده دیگه مثلا ماها در ماه یه رستوران معمولی بریم اما اونا تا غذا اماده نکرده باشن زنگ میزنن سه چار تومن پیتزا و غذای خوب و گرون میارن ماشیناشون خرجشون زیاده سوختش زیاده  چه میدونم قیمت عطر و ادکلن روزانشون از حقوق ماها بیشتره خب دیگه همینا زیاد میشه تو ادکلن شنا میکنن😂  لباس نو رو دور میریزن چون دیگه خز شده واسشون  بعدشم مثل ماها که لباس ارزون نمیخرن لباس مارک ازسایتهای خارجی و لباس اورجینال کفش مارک که الان چار پنج میلیونه  میوه خوب و تمیز و نوبرونه چه میدونم والا خدا زیادش کنه😂ولش کن دیگه بهش فکر نکن به همین روال عادی زندگی خودمون فکر کنیم خیلی بهتره  ما میشینیم چیزای قشنگ رو سیو میکنیم ایا یه روزی بتونیم بخریم اونا در جا میخرن دیگه چجور خرج روزانشون هزاران برابر ماها نباشه ولی خدا مگه کارشون چیه برج میسازن مهندس عمران و راه و ساختمونن  چیکاره ان که حقوقاشون انقدزیاده???

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

😂خب خرج ماهانه ماها خرج روزانه اوناست قربون خدا برم گوه به این عدالت  تازه ما کمتر از ده حقوقم ...

سه تا ماشین سنگین دارن و یه فروشگاه عمده برنج و روغن و اینا 

تو شهر ما درامد هر ماشین سنگین تقریبا دو میلیارد در ساله چون نزدیک مرزه یعنی تقریبا بالای ده میلیارد سالانه درآمد دارن همه شون هم بی سواد حتی دیپلم هم ندارن بلد نیستن فارسی صحبت کنن 

سه تا ماشین سنگین دارن و یه فروشگاه عمده برنج و روغن و اینا  تو شهر ما درامد هر ماشین سنگین تق ...

ماشین سنگین خیلی خوبه سواد ندارن اما عقل دارن پولشونو کجا بزنن تو چه کاری😂بخدا خیلیا هستن سواددارن حتی درس یه رشته رو هم خوندن اما نمیتونن از همون درسی که خوندن پول در بیارن 

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎
ماشین سنگین خیلی خوبه سواد ندارن اما عقل دارن پولشونو کجا بزنن تو چه کاری😂بخدا خیلیا هستن سواددارن ...

خوب شعور هم ندارن 

ما همش باهاشون درگیریم 

خونه ما تو یه کوچه ست خونه هامون دقیقا رو بروی همه تو کوچه دقیقا چهار تا ماشین میتونن همزمان رد شن بعد همش با

ما دعوا میکنن که شما حق ندارین ماشینتون رو دم خونه خودتون بزارید چون مانمیتونیم ماشینمون رو از پارکینگ خارج کنیم  درصورتی که به راحتی میتونن

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز