2821
2789
عنوان

خرج یک زن

180 بازدید | 20 پست

اگه کسی تو تهران خودش خونه و ماشین داشته باشه و پول اجازه نده 

اگه بخواد یه زندگی تقریبا مرفهی داشته باشه چقدر میشه خرجش در ماه ؟؟؟؟؟؟فقط برای یه زن تنها 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا ادمهای تنها خرج اب و برق هم ندارن میمونه خرج شکم خودش و شکم ماشینش بستگی داره طرف ولخرج باشه یا نه مثلا یه عده شاید در ماه چند دست لباس بخرن یکی سه چار ماه یکبار بخره ممکنه یکی شکمو باشه یکی نه😂

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎
معمولا ادمهای تنها خرج اب و برق هم ندارن میمونه خرج شکم خودش و شکم ماشینش بستگی داره طرف ولخرج باشه ...

اره خوب الان همه چی گرون شده همه نوشتن ده ملیون ولی بنظرم بالای پنجاه ملیون میشه 

خوب مرفه یعنی هر ماه مانتو بخره کفش گرون قیمت. که الان بالای دو سه ملیونه فقط  بنظرم خیلی باید ...

والا خیلی مرفه ها اینکارو نمیکنن بیشتر ادمایی که ندارن در ماه لباس زیاد میخرن😂معمولا ادمای پولدار پولشونو خرج لباس زیاد نمیکنن انقددیدم ادم پولدار که دلت به حال لباس پوشیدنشون میسوزه اونوقت مال دنیارو هم دارن ولی در کل هر ماه لباس خیلیه مگه چه خبره 😂

اره خوب الان همه چی گرون شده همه نوشتن ده ملیون ولی بنظرم بالای پنجاه ملیون میشه 

نه بابا چخبره

نه خرج بچه هست ن چیز دیگه ای

فقط خرج خورد و خوراک و لباس

ک ۵۰ براش زیاده

دختری از دیار کورد♥️
والا خیلی مرفه ها اینکارو نمیکنن بیشتر ادمایی که ندارن در ماه لباس زیاد میخرن😂معمولا ادمای پولدار پ ...

عزیزم منظورم از مرفه کسی هست که حداقل درآمدش در ماه دویست ملیونه من اطرافم دیدم اتفاقا اصلااااا دلشون واسه پول نمی‌سوزه 

والا اینجا همه نوشتن ده ملیون 😂😂فکر کنم معنی مرفه رو نمیدونن 

چون مرفه نبودیم نمیدونیم چقد خرجشونه 😂چه میدونیم خرج چی میکنن که ماهی دویست هم کمشونه 😂از خودشون بپرس

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز