2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کارشناس موادم

کارمو خیلی دوست دارم

ولی محیط کارم خیلی الودس

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
منم پرستارم و فک میکنم شغلم خیلیییی سخته نمیدونم چیکار کنم

شغل شما هم سخته اما بگیر و ببند ندارید این باز خودش یک نکته مثبته ...من تمام روز فکرم درگیره ..و استرس دارم 

شما خستگی جسمانیتون بیشتر از روانی هست به نظرم البته بازم من از بیرون نگاه میکنم و قطعا کامل نیست اطلاعاتم ولی درکل کار کردن سخته ..ولی به اونش میرزه

نه خیلی سخته خسته میشه آدم !از طرفی هی ب خودم میگم بابا همه شغلا سختی دارن ولی بازم سختمه

میخواستم کنکور بدم باز پشیمونم کردی 😂البته امید نداشتم قبول بشم ..الانم چیز دیگه میخونم البته

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫
سخته؟زیاد کار‌میکنین؟

نه زیاد 

من تو ازمایشگاهم البته 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
شغل شما هم سخته اما بگیر و ببند ندارید این باز خودش یک نکته مثبته ...من تمام روز فکرم درگیره ..و است ...

تایم کاری من هم زیاده!تعطیلی نداریم ب اون صورت و کلن دشواره ولی خب قول شما همه شغلی سختی خودشونو دارن شوهرم معلمه همش میگم کاش میرفتم معلمی