dokhtaralmas مدیر استارتر عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 5895 عنوان ای بابا 64 بازدید | 4 پست تا کتابو باز میکنم درس بخونم انگار ده تا الپرازولام خوردم چی کار کنممم😐😂😂 میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻♀️🤍 کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍 1401/06/14 | 10:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خواهرشوهر_نی_نی_یار۵ عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 1280 #نهبهدرسخواندن😂🥲 دیگه نیستم ولی دلم برای تک تکتون تنگ میشه ،
dokhtaralmas مدیر استارتر عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 5895 منمممم البته دانشجوام ساعت ۷پاشدم درس بخونم رفتم صبونه خوردم باز خوابیدم گفتم ۹پاشم باز بیدار شدم یه نگا به کتابا کردم این دفه با استرس دوباره خوابیدم تا الان😐😂😂 میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻♀️🤍 کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
ojgfgguh عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 695 ساعت ۷پاشدم درس بخونم رفتم صبونه خوردم باز خوابیدم گفتم ۹پاشم باز بیدار شدم یه نگا به کتابا کردم این ... 😂 منم اینارم دیدم باید تلاش کنی تا به هدفی که داری برسی☘️✨بدون سختی و تلاش نمیتونی به جایی برسی پس تلاشتو بیشتر کن منم برای موفقیتت دعا میکنم 🧡🌙