2777
2789
عنوان

همسران

511 بازدید | 14 پست

سلام خانما ممنون ميشم راهنماييم كنيد واقعا گيج شدم. شوهرم از ازدواج اولش يه پسر داره كه ١٩ سالشه. واقعا نميخوام حسودي كنم ولي همه توجهش به پسرشه چون با مادرش زندگي ميكنه و اصلا حواسش به من نيست مريض شدم دو روز غذا نتونستم بخورم اصلا متوجه نشد تنهايي رفتم دكتر. بهش بگم اينارو يا به روي خودم نيارم و بسپرم به زمان؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب پسرشه دیگه، دوسش داره، سریع ادای نامادری درنیاری، سعی کن رابطه ات رو با پسرش خوب کنی

اتفاقا رابطم با پسرش خيلي خوبه همه كاراشو بهم ميگه، ولي برخورداي همسرم باعث اين احساس من شده

اتفاقا رابطم با پسرش خيلي خوبه همه كاراشو بهم ميگه، ولي برخورداي همسرم باعث اين احساس من شده

ببین تو به درازمدت فکر کن ، این پسر چند سال دیگه زن میگیره ولی رابطه شما روز به روز قوی تر میشه، خودت چند سالته

ببین تو به درازمدت فکر کن ، این پسر چند سال دیگه زن میگیره ولی رابطه شما روز به روز قوی تر میشه، خود ...

آره درست ميگيد ولي خيلي سخته اين صبوري اميدوارم بتونم جلو خودمو نگه دارمو و حرف بد نزنم 

٧ سال حدودا

شاید تو بحران سن بالای چهله و براهمین بی اهمیته بهتون. دوتا فرد بالغ و گرم و سرد چشیده این راحت درمورد این مسئله صحبت کنین و بگو ناراحتی تو دلت نگه ندار بعضی حرفا بعد یه مدت عقده میشن بعدشم میشن کینه اگه بموقع زده نشن

شاید تو بحران سن بالای چهله و براهمین بی اهمیته بهتون. دوتا فرد بالغ و گرم و سرد چشیده این راحت درمو ...

آره الان دقيقا براي من عقده شده چون دكتر كه رفتم گفت فشارت خيلي پايينه كسي همراهت هست يا نه كه بره سرم بگيره بغض شد تو گلوم، ولي منطقي نيست ميترسم بهش بگم متهمم كنه كه زنا حسودن 😢