2777
2789
عنوان

بیاین بگین

49 بازدید | 11 پست

سلام همگی 

از همسر یا خانواده همسرتون راضی هستین ؟؟

رابطتون با همسر یا خانواده همسرتون خوبه یا مشکل براتون ایجاد کردن؟؟

تا حالا شده ناراحتتون کنن یا نه؟؟

دخالت میکنن یا نه؟؟

🙂⭐انسان باشیم :Be Human⭐🙂

سلام میشه لطفاً از تاپیک من بازدید کنید و از اطلاعاتتون بگید و از اطلاعات دوستان بهره ببرید.🌷🌷💜💜

با تشکر و عرض پوزش از استارتر عزیز بابت پست بی ربط با موضوعشون 🙏🏻🙏🏻💜❤💞❣️

مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام            موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد 

همه‌چیز خوبه خداروشکر. خیلی خانواده خوبی داره من تاحالا از چیزی ناراحت نشدم اهل دخالت هم نیستن. خیلی مشکلاتم رو به مادرشوهرم گفتم و کمک کرد حل بشه مخصوصا بحث پول ماهیانه گرفتن از شوهرم رو

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا دلت بخاد بهم تهمت زدن برام درد سر درست کردن گند زدن ب زندگیم و بد منو پیش شوهرم گفتن 

مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام            موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد 
تا دلت بخاد بهم تهمت زدن برام درد سر درست کردن گند زدن ب زندگیم و بد منو پیش شوهرم گفتن 

میشه بیشتر تعریف کنین و اینکه راجع به واکنش خودتون نسبت بهشون بگین

میشه بیشتر تعریف کنین و اینکه راجع به واکنش خودتون نسبت بهشون بگین

خیلی وقت ها سکوت میکنم ب احترام بزرگ تر بودنشون بعضی وقت ها ب همسرم میگم این کارو کردن اونم داد و بیداد ک بد خانواده منو نگو دفعه اخرم ک تهمت دزدی.فعلا فقط سکوت کردم با وجود ۶ تا خاهر شوهر تیکه بزرگم گوشمه بخام حرف بزنم.بهترن کار رو کردم سپردمشون دست خدا شک ندارم چوب کار ها شون رو میخورن

خیلی وقت ها سکوت میکنم ب احترام بزرگ تر بودنشون بعضی وقت ها ب همسرم میگم این کارو کردن اونم داد و بی ...

مطمئنم خدا میبینه و از خدا میخوام خودش کمکتون کنه با این شرایطی که گفتین 

خجالت آوره کاراشون واقعا که 

مطمئنم خدا میبینه و از خدا میخوام خودش کمکتون کنه با این شرایطی که گفتین  خجالت آوره کاراشون و ...

ایشالا هرکی تهمت نا روا میزنه دس واسه طلا میبره خاک شه