2777
2789
عنوان

کاش مجرد بودم

947 بازدید | 46 پست

یه کلیپ تو اینستا دیدم خیلی به دلم نشست

.

دختره میگف

من آرامش امروزمو مدیون شوهری هستم که نکردم 

بچه ای هستم که به دنیا نیاوردم

و خواهر شوهر و مادر شوهری که نیستن تا تو زندگیم فضولی و دخالت کنن

.

.

بار چندمه دارم بهش گوش میدم....

به خدا اگه عاشق شوهرم نمیشدم و پدر و مادر عاقلی داشتم هیچ وقت ازدواج نمیکردم🙏

ازدواج مسائل خاص خودشو داره مخصوصا تو ایران و با فرهنگ ایرانی جماعت که دیگه خودتون میدونید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی‌ها از دست خانواده‌شون فرار کردند... منم میخواستم این کار رو بکنم.

نه فرار نکردم

عوشق شوهرم هم شدم

اما میدونی شاید اگه پدر و مادرم عاقل بودن باعث میشد من محکم تر باشم

به نظرم عشق و عاشقی ارزش تحمل یه خونواده آشغالی مثل خونواده شوهرتو نداره

تو نمیدونی من چی کشیدم آخه

مخصوصا حسادتاشونو

الان متاهلی این حرفو میزنی

اگر مجرد بودی تاپیک میزدی ک حسرت زندگی فلان متاهل رو میخوری 

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

دقیقا درست میگه،منم ب دوستم گفتم دیروز بهترین نوع زندگی تنها زندگی کردنه با پدر مادر هم سختی های خودش و داره ولی تنها زندگی کردن هم شاید سختی هایی داشته باشه ولی متاهلی واقعا عجیبه،عزت و شخصیت آدم میره زیر سوال چون مادر طرف یا هر کس دیگه اجازه هر رفتاری و ب خودش میده و باید تحمل کرد و صد و یک مسئله دیگه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
بنظرم برای ا‌کثریت اسارت و محدودیته. 

دقیقاااا

دلم واسه اونایی میسوزه که شوهرشونو  دوست هم ندارن

دیگه نور علی نوره واسشون

ما که به هوای عشق و عاشقی داریم تحمل میکنیم

مجرد موندن م بعد یِ سن نداره ای مسائل خاص خودش و داره که اگه مجردی تون ادامه دار میشد متوجه اونام می ...

کلا زندگی در ایران مسائل خاصی داره،چه مجرد باشی چه متاهل🙄

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒

البته برای لذت بردن از تنها زندگی کردن حتما باید اول ازدواج کرده باشی وگرنه همیشه در حسرت ازدواج و لباس عروس و تفکر جیک جیک با شوهر میمونه آدم

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
مجرد موندن م بعد یِ سن  ای مسائل خاص خودش و داره که اگه مجردی تون ادامه دار میشد متوجه اونام می ...

بله من منکر این مهم نیستم

ولی خعلی بهتر از تحمل کردن خونواده حسود و عوضی شوهره

تو نمیدونی من چی کشیدم