2777
2789
نی نی میخواستی؟ تو اقدام بودی؟  منم دیروز بی بی زدم. فردا موعدمه. هاله انداخت.  ولی مدیکو ...

نه نی نی نمیخایم ولی خیلی حالت تهوع دارم نمیتونم غذا بخورم فقط چیزای شور و معدم پس نمیزنه

انشالا مثبتی عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس احتمال داره باردار باشی عزیزم مبارکه

تاپیکتو دیدم. بارداری شما هم؟ بسلامتی😍 چون دیدم گفتی هاله انداخته. 

میخاستم ببینم علائمت چیه. 

منم فردا موعدمه. دیروز صبح زدم هاله انداخت. امروز تمام روز رو درد شکم و درد پریودی و درد کمر داشتم. طبیعیه؟ 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
نه نی نی نمیخایم ولی خیلی حالت تهوع دارم نمیتونم غذا بخورم فقط چیزای شور و معدم پس نمیزنه انشالا مث ...

احتمال قوی میدم باردار باشی. فردا پسفردا دوباره تستی بزن و بعد برو آز بتا بده. 

مرسی عزیزم. 

ناشکری نکن 😍 باردار شدن خدا خواسته یچیز دیگس. خداروشکر کن. و با جون و دل قبولش کن. بهترینا رو برات ارزو میکنم.

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
تاپیکتو دیدم. بارداری شما هم؟ بسلامتی😍 چون دیدم گفتی هاله انداخته.  میخاستم ببینم علائمت چیه. ...

مبارک باشه عزیزم

عزیزم من خیلی زود زدم جمعه موعدمه

خیلی هاله بی بی چکم کمرنگه تا غلیظ نشه نمیتونم از بارداری مطمان بشم

بله علائمتون کاملا برا بارداریه

منم یه علائمی دارم مثلا گرفتگی زیر شکمم و تنفر غذایی که سر بارداریای قبلمم داشتم اما چون سرما خوردم میگم شاید به خاطر اون باشه

من تو بارداریام از اب متنفر میشم و عوق میزنم وقتی آب میخورم الانم دقیقا اینطوریم که نمیدونم واقعا باردارم یا به خاطر معذرت میخوام خلط گلومه 

کمرمم درد میکنه

احتمال قوی میدم باردار باشی. فردا پسفردا دوباره تستی بزن و بعد برو آز بتا بده.  مرسی عزیزم.&nb ...

منظورم اینه تو اقدام نیستیم وگرنه من عاشق نی نی ام 

همچنین عزیزم انشالا بهترینا برات پیش بیاد

مبارک باشه عزیزم عزیزم من خیلی زود زدم جمعه موعدمه خیلی هاله بی بی چکم کمرنگه تا غلیظ نشه نمیتونم ...

قربونت. ممنونم عزیزدلم. 

من دلم روشنه که شماهم به احتمال 90 درصد بارداری، چون به این زودی بی بی چکت هاله انداخته 😍و این خودش نشونه نی نی. 

من یه گل دختر دارم،سر دخترم فقط روز موعدم کمی شکم درد و احساس پُری و سنگینی داشتم مثل حالت نفخ. 

الان دردش کمی بیشتر از بارداری اولمه، و کمرم و پهلوهامم درد میکنه. 

جمعه بی بی بزن دوباره، تگم کن. اگر یادت بود خبرم کن.

منظورم اینه تو اقدام نیستیم وگرنه من عاشق نی نی ام  همچنین عزیزم انشالا بهترینا برات پیش بیاد

خداروشکر که پس بچه دوس داری 😍. ان شاالله جواب ازمایشتم مثبت میشه. و صاحب نی نی سالم و خوشگل میشی. مرسی از دعای خیرت.

قربونت. ممنونم عزیزدلم.  من دلم روشنه که شماهم به احتمال 90 درصد بارداری، چون به این زودی بی ب ...

انشاءالله عزیزم

خدا بچه هاتو حفظ کنه براتون

باشه عزیزم خبرشو بهتون میدم

انشاءالله عزیزم خدا بچه هاتو حفظ کنه براتون باشه عزیزم خبرشو بهتون میدم

همچنین عزیزدلم. خدا فرشته هاتو برات نگه داره.