2777
2789
عنوان

بچه خوابه، پوشکش هم پره

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 35 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم ک ب شخصه قبل خواب همیشه پوشک تمیز میزارم بعد میخابونم اگر قبلش بچه خابش برد همون تو خاب یوا ...

عوض کرده بودم، داداشش طبق عادت توی خواب پرت شد پایین گریه کرد، ایشونم بیدار شد. انگار خیلی جیش داشت...تا اونو آروم کنم، پروسه بزرگی رو سپری کردیم، الان دیدم پوشک این یکی خیلی پره

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

معلومه که باید عوض کنی این پرسیدن داره ؟

میسوزه بچه

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
عوض کن درک که همسایه بیدار میشه والا بچه مهم تره

کاش همسایه ما بودی

همسایه ما تا پسرم حتی میخنده و بازی میکنه تو گروه ساختمون میگه مراعات کنید

اخه انتظار داره رو‌بچم صدا خفه کن بذارم

چن وقتشه

هفت و نیم

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
کاش همسایه ما بودی همسایه ما تا پسرم حتی میخنده و بازی میکنه تو گروه ساختمون میگه مراعات کنید ا ...

وا خدا لعنت کته همچی همسایه رو بخدا بچه های ساختمون ما ۶ ۷ تا بچه تا نصف شب تو راهرو هیچکس اعتراض نمیکنه 

اگه تیزباشی میتونی راحت عوضش کنی بچه هم بیدارنشه فقط لامپ اتاق روروشن نکن بانورکم انجام بده

تیز کدومه  

با نور کم انجام دادم وسطاش دیدم پوشک سر و تهه! 

الحمدلله بیدار نشد...

با دستمال مرطوب تمیزش کن واسش کرم پاشو بزن نسوزه پوشکش کن دفعه بعد که بیدار بود بشورش

فقط جیش کرده. اما خیلی زیاد. امروز شیر و مایعات خیلی خورد. برای اولین بار لیموشیرین رو امتحان کرد. حتی تلخشو دوست داشت