2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشگل بودی ولی چرا عمل کردی؟🤦 اما الانم اصلا زشت نیست خیلی خیلی خوشگله

یهو وسوسه شدم عمل کنم الان همه میگن ریدی ب قیافت خودمم میبینم دیگه اصلا یکی دیگه شدم شبیه میمون شدم 

بینیت واقعا نیاز به عمل نداشت درحدی که متوجه نشدم عکس قبل عملته یا بعد عملت. ولی بعد عملتونم خوبه که . من یه چیز خیلی بدی تو ذهنم تصور کرده بودم. خوبه عزیزم عادت نداری به خاطر همین اینجوری فکر میکنی

بینیت واقعا نیاز به عمل نداشت درحدی که متوجه نشدم عکس قبل عملته یا بعد عملت. ولی بعد عملتونم خوبه که ...

😭😭😭😭نمیتونم تو آینه یکی دیگرو میبینم  تو وحشتم حالم بده هر روز شیم خودکشیه

😭😭😭😭نمیتونم تو آینه یکی دیگرو میبینم  تو وحشتم حالم بده هر روز شیم خودکشیه

قربونت برم اینجوری نگو . دختر به این خوشگلی . مطمئن باش یه مدت دیگه به این روزا میخندی . بد نشده که . همچنان زیبایی. تازشم یه مدت دیگه یکم بهتر میشه . عادتم می‌کنی به چهرت

قربونت برم اینجوری نگو . دختر به این خوشگلی . مطمئن باش یه مدت دیگه به این روزا میخندی . بد نشده که ...

واقا دارم دق میکنم هیچکس نمیفهمه حال منو بقران هیچکس میخان ب دکتر بگم میشه عین دماغ خودم عمل کرد یا نخ

قربونت برم اینجوری نگو . دختر به این خوشگلی . مطمئن باش یه مدت دیگه به این روزا میخندی . بد نشده که ...

واقا دارم دق میکنم هیچکس نمیفهمه حال منو بقران هیچکس میخام ب دکتر بگم میشه عین دماغ خودم عمل کرد یا نه

😭😭😭😭نمیتونم تو آینه یکی دیگرو میبینم  تو وحشتم حالم بده هر روز شیم خودکشیه

تو خیلی باارزشی. چرا سر این مسیله به خودکشی فکر میکنی؟!؟! خدابهت فرصت زندگی داده تو چطور دلت میاد این فرصت و ازخودت دریغ کنی اونم فقط بخاطر یک مسئله جزئی ؟!

خودکشی خیلی گناه سنگینیه عزیزان خواهشاً هرچی شد سریع نگید خودکشی میکنم!