صاب خونه پول پیش و کرایه رو تقریبا دوبرابر کرده خیلی ناراحتم بیاین همدردی کنیم
بش گفتم نداریم کارگریم بامون راه بیا میگه ما هم نداریم یه ماه فرصت میدیم دنبال خونه بگردین ..امکاناتی هم نداره ولی خو بازم ای قیمت گیرمون نمیاد خیلیا یه درصد کمی اضاف کردن تو همی خیابون بش گفتم میگه اونا صاب خونشون لطف کرده در حقشون شانس اوردن ...
بازم شکر کن من چی هشت ساله خونه مادر شوهرم پنج میلیون ندارم پ ل پیش بدم
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
ما هم مستاجریم پارسال خونه آشنا بودیم 1 امسال 4100 ولی امکانات ش بیشتره و تعداد واحدها کمتر
اینجا دوستا شوهرم و اشنا ها خونه هاشون با امکانات تمیز پارکینگ دوخواب دسترسی به امکانات رفاهی ... رهن و کرایشون نصف مال ماست ک از امکانات دوریم و خونه هم بی امکانات بدون پارکینک و یه خوابه
[QUOTE=251413831]داداش منم مستاجره تو تهران خونشون قدیمی هست و بدرد نخور اما باز سازی شده یکم صاحب خونه ...[/QUO انشالله ک صاب خونه بشن و دیگه مستاجر کسی نباشن اونجا
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
خب گیر نمیاد اینا دیگه مث ما تو همون خونه نشسته بودن صاب خونشون با انصاف یه درصدی اضاف کرد .. البته شوهرم میگه اگر هم بخام همین قیمت رو بدم اینجا نمیمونم میرم یه مقدار باز بیشتر میدم و نزدیک جاده اصلی و امکانات بگیرم بهتره تا اینوه اینجا اذیت شم و ایقد پیاده برم
باشه عزیزم ممنونم دعا کن برامون خیلی دلم به حال شوهرم میسوزه صاب خونه گفته پول دیگه بی ارزش .. شوهرم گفته نمیدونه برا من یه ریالش هم ارزش داره مگه من باید خرجشون رو بدم ..چون بدنش خیلی میسوزه و اذیت میشه تا همون پول بی ارزشو در بیاره
نمیدونم چرا صاب خونه ها فک میکنن همه چیز فقط برا اونا گرون شده ک میخان مستاجرا براشون جبران کنه
باشه عزیزم ممنونم دعا کن برامون خیلی دلم به حال شوهرم میسوزه صاب خونه گفته پول دیگه بی ا ...
وقتی بد بری بهتره سال دیگه جنگ میشه مطمئن باشید جا خوب گیر میاری شهرک ولیعصر ۱۲۰ کرایه فکر کنم یه تونن دوست خواهرم گرفته آپارتمان
باشه عزیزم ممنونم دعا کن برامون خیلی دلم به حال شوهرم میسوزه صاب خونه گفته پول دیگه بی ا ...
ایشالله صاحب این ماه صاحب خونت کنه خیلی زود