2777
2789

بیا با من کار کن آنلاین شاپ بدون سرمایه 

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کارمیخوام    

دوس داشتی همکاری کنیم

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸
 یکم توضیح بده بهم 🙁چیه

من آنلاین شاپ دارم گروه واتساپ و پیج چن نفر باهام کار میکنن هرچی من میزارم گروه اوناهم فوروارد میکنن گروه خودشون روش سود میکشن کسی خواست به من میگن سود خودشونو بر میدارن من لباس رو میفرستم خواستی میتونم گروه ادت کنم مطمئن بشی البته منم برا تولیدی کار میکنم خداروشکر درآمدش خوبه

یکم توضیح بده بهم 🙁چیه

بدون سرمایه