2777
2789
عنوان

اعصابم خورده بیاین حتما

84 بازدید | 7 پست

مامانم هرچی میرسه به شوهرم میگه شوهرمم جواب میده موندم بین این دوتا اون میگه چرا طرف منو نمیگیری اون میگه چرا طرف منو نمیگیری موندم بین این دوتا واقعا 

مامانم هی بحث میکنه با شوهرم.....

دیگه روهاشون تو رو هم واشده هنو عقدیم باید تا یه سال دیگه هم منتظر بمونم خونمون درست شه تا بریم سر خونه زندگیمون ....‌

موندم دیگه چکار کنم.....

مامانمم هی بدی شوهرمو خانوادشو پیشم میگه منم نمیتونم کنترل کنم خودمووو دعوا میکنم با شوهرممممم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به جاى اينكه سعى كنى مامانت يا همسرت رو تغيير بدى 

خودت رو تغيير بده ،اگه اين زندگى از هم بپاشه هيچ كس دلش براى شما نميسوزه و براش مهم نيست 

پس براى حفظ زندگيت تلاش كن 

مامانت هم ببينه روت اثرى نداره ديگه حرفى نميزنه 

من خودم عقدم ،دركت ميكنم 

وقتى بدى ميگه بگو ديگه همينى كه هست نه خودش و نه خانواده اش رو نميشه تغيير داد شما هم اگه من و زندگيم مهم برات كمك به حفظ زندگيم كن

شوهرم تندی نمیکنه مودبانه صحبت میکنه .... چی بگم اخه 

بگو اصلا جواب نده به مادرتم بگو وقتیم پشت خانواده همسرت میگه بگو بهش خوشت نمیاد چیز بدی بگه راجب خانواده همسرت جلو این حرفا رو نگیری به مشکل میخوری فک کن ی وقتی تو از دست خانواده همسرت ناراحت و عصبی بشی بری خونتون مادرتم با حرفاش آتیشتو تند تر میکنه بعد کاری که درست نیست میکنی 

بگو اصلا جواب نده به مادرتم بگو وقتیم پشت خانواده همسرت میگه بگو بهش خوشت نمیاد چیز بدی بگه را ...

اره واقعا سرم تیر میکشهههههه دارم سکته میکنم امشب اومده میگه دیدی مادرشوهرت چی گفت بهت....

همش میگه اخه من دوسشون دارم ولی بدجور حساس شدم

ببين مادرت اگه ادامه بده كارت به طلاق هم كشيده ميشه 

الان ى كفش بخر بذار اينجا ٤ نفر بگن زشته نميپوشى پس طبيعيه حرفاى مادرت باعث جداييتون بشه 

به نظر من مادرت چون ميبينه اونا رو دوست دارى داره حسادت ميكنه ميخواد شما رو بكشه سمت خودش 

پس اصلا خوبى شوهرت و خانواده اش رو به مادرت نگو اصلا نگو دوسش دارى بدشون هم نگو 

شوهرت نيست بيشتر به مامانت محبت كن و هى بوسش كن هى بگو دوست دارم بذار حسادتش كم بشه