2777
2789

آنقدر سعی داشتم حال خودم و خوب نشون بدم و قوی باشم ، آنقدر سعی کردم که ببخشم و به رو میارم ، آنقدر سعی داشتم گریه نکنم 

الان افسرده شدم هر موقع نیاز بود گریه کنید و استراحت کنید به خودتون این اجازه رو بدید مراقب خودتون باشید احساساتتون و به روش مناسب تخلیه کنید سرکوب نکنید شده حتی با صحبت با خدا 

متاسفانه من خیلی سرکوب کردم🥲

نمونش همین سایته که بعضی وقتا ناراحتم میان میگن از تو انتظار نداریم  

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین بهترین تاپیک

احساساتتون سرکوب نکنید

در یک کلام خود واقعی تون باشید تحت هرشرایط

اکثر آدمهایی که مارا رنج میدهند،رنج کشیده هایی هستن که نتوانسته اند از زخم های خود عبور کنند
اگر دلت میخواد گریه کنی گریه کن بغضت و نخور  اگر دلت میخواد استراحت کنی استراحت کن  آنقد ...

اخه من مثلا مادربزرگم ب رحمت خدا رفته الان چهل روزه 

بعد گریه م میگیره یادش میفتم 

ولی چون میترسم ک با گریه ی وقت حالم بد نشه ،،، هی جلو گریه مو میگیرم 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
اخه من مثلا مادربزرگم ب رحمت خدا رفته الان چهل روزه  بعد گریه م میگیره یادش میفتم  ولی چ ...

عزیزم باید خودت و به یک روش مناسب تخلیه کنی ، نامه نوشتن ، حرف زدن ، هر چیزی ولی تو خودت نریز