2777
2789
دکتر بردم دارو داده فقط یه شربت دادو کرم که معقدشو چرب کنم چیز دیگه نداد 

خخبخب همونو بهش بده انشالله بهتر بشه

ولی در کل دوره داره تا سه ماهگی خیلی بهتر میشه و پنج ماهگی کلا خوب میشه.... باید خیلی صبور باشی 

الکی نمیگن بهشت زیر پای مادره... واقعا باید بخاطر بچه تحمل داشته باشیم

منم شنیدم رفلاکس به مری و ریه اسیب میزنه. الان امپرازول میدم

آره آسیب میزنه دکتر به ما گفت حتما زیر سرش شیب دار باشه درحد 30 درجه به طرف چپم بخوابه تا اسید نره تو ریه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاثیر داره. اونو ندم خیلی وحشتناک گریه میکنه. البته دکتر گفت که خوب نیست دارو اما چاره ای نداریم و ب ...

ان شاالا خوب میشه پسر برادر شوهر من ونوه جاریم  امپروزول مصرف کردن الان خیلی لاغرن وبه همه چی حساسیت دارن 

آره آسیب میزنه دکتر به ما گفت حتما زیر سرش شیب دار باشه درحد 30 درجه به طرف چپم بخوابه تا اسید نره ت ...

خوب نی نی ما تکون میخوره  روی سطح شیب دار نمی مونه.دیگه برمیگرده روی سینه،بعضی وقتها اون شکلی میخوابه. نمیتونم.

اما امپرازول رو میدم.

صبور باش درست میشه

پسرم 37 هفته دنیا اومد وزنش کمه خوددم شیر ندارم این بیشتر ناراحتم میکنه

عزیزم ناراحتی نداره خیلی مادرا به بچشون شیر خشک میدن و شیر خشک هم ارزش غذاییش بالایه

در کل میگن بچه هایی که شیر خشک خوردن از لحظ هوشی و جسمی فرقی با بچه هایی که شیر مادر خوردن ندارن... 

منم تا یک ماه اصلا شیر نداشتم و شیر خشک میدادم ولی کم کم که خواب و استراحتم روال شد و غذاهامو سر وقت خوردم شیرم زیاد شد طوری که دیگه شیر خشک رو قطع کردم.... 

بچه منم کولیک و رفلاکس پنهان داشت و اصلا وقت خواب و خوردن نداشتم

ان شاالا خوب میشه پسر برادر شوهر من ونوه جاریم  امپروزول مصرف کردن الان خیلی لاغرن وبه همه چی ح ...

واقعا یعنی بخاطر مصرف امپرازول لاغرن حساسیت دارن من از همین میترسم چون شیر خشکی هم هست میگن بچه هایی که شیر خشک میخورن بعدن ضعیف لاغرن 😔

واقعا یعنی بخاطر مصرف امپرازول لاغرن حساسیت دارن من از همین میترسم چون شیر خشکی هم هست میگن بچه هایی ...

والا نمیدونم بخاطر امپرازول یه نه ولی خب هردوتاشون مصرف کردن بعد همش میگفتن بده به دخترت شوهرم چون دکتر گفت نده شوهرمم اصلا اجازه نداد بهش بدم الحمدالله الان خوبه همه چیش خداروشکر شما نگران نباشید همه مث هم که نیستن اینم بگم من دخترم فقط شیر خودمو خورد

خداروشکر❤️  خدا کنه شیر منم زودتر بیاد 😔

باور کن منم اصلا شیر نداشتم ولی اینقد دادم بهش که شیرم زیاد شد وخداروشکر دیگه شیر خشک نخورد  شیره انگور بخور گندمک اگه بچه زردی نداره زیره دمنوششو بخور ناامید نشو سینه تو بده بهش بزار بخوره تا شیرت زیاد شه

سلام عزیزم خوبین؟

گلم من الانتوی یه تاپیکی خوندم که خداروشکر شما با اسپریژن باردار شدین

دکتر امروز این دارو رو به همسرم داده

توی تاپیکی میخوندم که نوشته بود باعث دختر دار شدن میشه

الان دیدم شما بچه ت پسره.خدا حفظش کنه

خیلی دوس دارم بچم پسر شه....

شما کار خاصی برا پسردار شدن کردی؟

سلام عزیزم خوبین؟ گلم من الانتوی یه تاپیکی خوندم که خداروشکر شما با اسپریژن باردار شدین دکتر امروز ...

سلام عزیزم نه کار خاصی نکردیم ما یه سال اقدام بودیم اون ماه خودم هم لتروزل مصرف کرده بوده همسرم غذاها و خوراکی ها که برای اسپرم خوبه زیاد میخورد از ۱۰تا ۲۰ پری اقدام داشتیم یکروز درمیان  

سلام عزیزم نه کار خاصی نکردیم ما یه سال اقدام بودیم اون ماه خودم هم لتروزل مصرف کرده بوده همسرم غذاه ...

خداروشکر خدا گل پسرتونو براتون حفظ کنه😘 

عزیزم میشه لطفا بگین چه غذاهایی خوردن؟

چه مدت خوردن؟

خداروشکر خدا گل پسرتونو براتون حفظ کنه😘  عزیزم میشه لطفا بگین چه غذاهایی خوردن؟ چه مدت خوردن ...

مرسی عزیزم ایشالا هرچه زودتر مامان یه نی نی خوشگل تپل بشی

میوه جات سبزیجات مخصوصا اسفناج موز

میگو ماهی

خرما

ادویه های گرم مثل دارچین تو غذاها

شیر

خرما

شب چندتا خرما میذاشتیم داخل شیر تا صبح خیس بشه بهش دارچین زنجفیل کنجد میزدم

یه معجون هم درس میکردم موز شیر خرما کنجد شکلات تلخ دارچین زنجفیل مغزیجات مثل گردو بادام پسته میکس میکردم میخورد روزای اقدام

اینارو بیشتر تو دوسه ماه آخر اقدام زیاد خورد که جدی پیگیر بودیم