ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچوقت از یه خانم جداشده نپرسید چراجداشدی؟ چون شمایه سوال بی معنی ازسر کنجکاوی بیجا میپرسید و اون خانم رو یاد تلخترین سالهای زندگیش میندازید و حتی شاید جوابتونو بده و حتی از طرف شما قضاوت هم نشه ولی اون روز حالش خرابه ... اون شب دیر خوابش میبره ... فرداش سردرد داره و کسله .. شایدم یاد بچش که ازش دوره بیفته و باز زخمش تازه بشه ذره ذره آبش کنه ... نپرسید ... حتما دردی داشته درهایی سخت تراز مطلقه شدن تواین جامعه ی قضاوتگرو بی رحم ... کنجکاوی نکنید قضاوت نکنید که توجای کسی قرارگرفتن از رگ گردن بهتون نزدیکتره . انصاف نیست شکستن ولی که قبلا هم شکسته راستی کوچولوی دهه هشتادی حتی اگه ۶ تاشکم زاییدی لطفا منو ریپلای نکن و دوست عزیزی که بانظرم مخالفی شماهم ریپ نزن من نه اعلاناتمو میخونم و وقتشو دارم و نه اشتیاقی به دونستن نظرشمادارم 🌺
ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
من یه دختر چادریم😍یه دختر شادم 🥰 البته شوخ شیطون هم هستم😉😁تو کل دنیایه عشق دارم 🥺که یه تارموشو به کل دنیا نمیدم 😍عشقم نفسم همه کسم زندگیم کدومش🥺.....همسر جااانم بمونی برام 😇میشه برای خوشبختیمون یدونه صلوات بفرستی مرسی قشنگم🥺😍