2777
2789
عنوان

اسم نه نه تون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 89 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکیشون حلیا بودن 

هلیا نه ها 

توشناسنامش حلیا بود 

یکی دیگشم ملک جهان 

هیچوقت از یه خانم جداشده نپرسید چراجداشدی؟ چون شمایه سوال بی معنی ازسر کنجکاوی بیجا میپرسید و اون خانم رو یاد تلخترین سالهای زندگیش میندازید و حتی شاید جوابتونو بده و حتی از طرف شما قضاوت هم نشه ولی اون روز حالش خرابه ... اون شب دیر خوابش میبره ... فرداش سردرد داره و کسله .. شایدم یاد بچش که ازش دوره بیفته و باز زخمش تازه بشه ذره ذره آبش کنه ... نپرسید ... حتما دردی داشته درهایی سخت تراز مطلقه شدن تواین جامعه ی قضاوتگرو بی رحم  ... کنجکاوی نکنید قضاوت نکنید که توجای کسی قرارگرفتن از رگ گردن بهتون نزدیکتره . انصاف نیست شکستن ولی که قبلا هم شکسته راستی کوچولوی دهه هشتادی حتی اگه ۶ تاشکم زاییدی لطفا منو ریپلای نکن و دوست عزیزی که بانظرم مخالفی شماهم ریپ نزن من نه اعلاناتمو میخونم و وقتشو دارم و نه اشتیاقی به دونستن نظرشمادارم 🌺
دوتاشون فوت شدن☹️

خدا رحمتشون کنه عزیزم 

مال منم فوت شده

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕

فاطمه 🙂قربونش برم با شوخیاش 🤗

من یه دختر چادریم😍یه دختر شادم 🥰 البته شوخ شیطون هم هستم😉😁تو کل دنیایه عشق دارم 🥺که یه تارموشو به کل دنیا نمیدم 😍عشقم نفسم همه کسم زندگیم کدومش🥺.....همسر جااانم بمونی برام 😇میشه برای خوشبختیمون یدونه صلوات بفرستی مرسی قشنگم🥺😍